20
Sam, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Antrenorii Edmund și Daniel Dandoczi au organizat zilele trecute o  Gală de box ce se dorește a deveni o tradiție pentru iubitorii pugilismului: Memorialul „Vasile Tătaru”. Zeci de sportivi au boxat la diferite box gala campia turziicategorii, în încurajările publicului și antrenorilor lor. Au boxat și fetele, iar vice-campioana europeană la categoria de vârstă 15 ani, Denisa Moldovan, a primit o medalie din partea antrenorului Edmund Dandoczi. În aceeași gală, sportivul local,  legitimat la clubul organizator, AGM Câmpia Turzii, a reușit să își ia revanșa, deși fără altă miză, după înfrângerea din finala Campionatului Național de Cadeți, contra orăștianului Laurențiu Brăniștean.

A fost o gală de box reușită deși s-a desfășurat în condiții destul de austere. Poate un sprijin mai serios din partea autorităților locale și a mediului de afaceri ar face ca boxul din orașul sârmarilor să crească din nou, așa cum îi obligă tradiția pe pugiliștii din Câmpia Turzii.

De această dată, preotul Sebastian Zăhan a sprijinit gala de box și trebuie să recunoaștem că ni s-a părut destul de ciudat să vedem un preot în sutană lângă ringul de box, dar să nu uităm că „bătaia este ruptă din rai”, iar preotul Zăhan este cunoscut pentru apropierea sa de copii și tineri, pe care îi sprijină în diferite acțiuni, de oricâte ori are ocazia.

Au participat sportivi de la cluburile de box: CSM Ploiești, CSM Zalău, Voința Satu Mare, Ring Box Târgu Mureș, CSM Dacia Orăștie, Ring Box Târgu Mureș, Bad Boy Reghin, Miercurea Ciuc, CSM Cluj-Napoca, Voința Cluj-Napoca şi Box Gilău.
Foștii boxeri prezenți au primit medalii din partea organizatorilor.

„A fost o gala reușită, le mulțumim participanților și sperăm ca boxul la Câmpia Turzii să „meargă” în continuare, săptămâna ce urmează vom fi prezenți la o competiție la Satu Mare, iar luna viitoare ne vom prezenta la Cupa României Cadeți”, ne-au transmis organizatorii, antrenorii Edmund și Daniel Dandoczi.

Vezi aici video de la eveniment:https://turdainfo.ro/index.php/video/15949-gala-de-box-memorialul-vasile-tataru-de-la-campia-turzii

Vezi fotografii de la gală:https://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/15954-gala-de-box-memorialul-vasile-tataru-campia-turzii

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh