20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Junioarele II ale celor e la AHC Potaissa Turda au terminat acest sezon competițional pe poziția a patra la categoria lor de vârstă.lt liviu rebreanu ahc potaissa turda

Echipa de handbal feminin, junioare II, a ocupat locul 4 la turneul final ce s-a desfășurat zilele trecute la Satu Mare.

Junioarele II de la Turda au pierdut prima partidă de la turneul final, cu CSS 2 Baia Mare, scor 28-30,  dar au obținut un punct pentru că au câștigat prima repriză cu 17-13.

Fetele au câștigat următorul cu CSM Corona Brașov, scor 31-23, pe reprize 16-5, 15-18, și au acumulat alte trei puncte în clasamentul grupei 1.

Junioarele II de la Turda au reușit să învingă și CSM Bacău 21-19 (12-10; 9-9) și au terminat grupa pe locul 2 al clasamentului, calificându-se astfel în semifinale!!

Din păcate au pierdut duelul din semifinale cu CSM București , scor 28-34 iar apoi a urmat finala pentru locul 3, pierdut cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 26-24 astfel că elevele antrenate de Marius Novanc terminat competiția pe locul 4.

Un rezultat foarte bun pentru echipa LT „Liviu Rebreanu”/AHC Potaissa Turda în primul sezon de participare în campionatul național, pentru care merită felicitări atât sportivele cât și staff-ul tehnic.

 

Foto: ACTION FOTO

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh