28
Ma, Iun
30 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru că dorește să ofere cele mai bune condiții de pregătire sportivilor turdenii, clubul de karate ACS Viitorul Potaissa Turda și-a mărit echipa prin cooptarea unui multiplu campion național, european și mondial la toate categoriile de vârstă în Karate WUK.

Deținător al tuturor acestor titluri Radu Popescu va fi din această săptămână antrenorul de kumite al clubului turdean.

Kumite reprezintă ramura karate-ului care presupune lupta directă între doi parteneri care implică contact slab la față și mai pronunțat la corp.

„Am început să practic karate-ul de la vârsta de 8 ani, din dorința părinților mei de a îmi consuma energia. Cu timpul, firea mea competitivă și dorința de a fi cel mai bun în tot ceea ce fac, a transformat acest hobby într-o activitate nelipsita din programul meu zilnic. În prezent activez ca sportiv de performanță, sunt terapeut pentru copiii cu dizabilități și predau karate în cadrul clubului Premier Karate Dojo Cluj-Napoca. Scopul meu este să dezvolt motric copiii cu care lucrez, să îi fac să își atingă potențialul maxim, pentru ca în viitor să ne reprezinte ramura sportivă cu mândrie'', se prezintă pe scurt, Radu Popescu.

„Bine ai venit în echipa noastră Radu! Sperăm să avem o colaborare de lungă durată și cu rezultate cât mai bune!”, îi transmit reprezentanții ACS  Viitorul Potaissa Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh