28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sportiva de Aur a Turzii, Maria Simina Morar, a reușit performanța de a cuceri, în doar două săptămâni, nu mai puțin de 11 medalii, toate de aur. Ceea ce face din karateka turdeană, nu-i așa, o sportivă nu de nota 10 ci de 11!

Componentă a Clubului sportiv Politehnica Cluj-Napoca, sportiva antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko și sensei Jozsef Drocsa a câștigat la Cupa României la karate WUKF, competițiile la categoria sa de vârstă, la probele de  Kata individual și pe echipe, dar și la Kumite individual, Kumite echipe shobu sanbon rotativ și respectiv Kumite echipe shobu sanbon.

Dealfel, la competiția națională desfășurată  în perioada 7-9 octombrie 2022, la Voluntari, lângă capitală, clubul turdencei noastre, C. S. Politehnica Cluj-Napoca, s-a situat pe locul 1 în clasamentul pe medalii, într-un concurs de anvergură la care au participat 879 sportivi de la 55 cluburi care au înregistrat nu mai puțin de 1999 intrări pe tatami.

O săptămână mai târziu, minunata sportivă care este Maria Simina Morar dovedește că orice epitet folosit în legătură cu ea și munca ei teribilă este prea puțin. Prilejul a fost cea de-a 25-a ediție a SLOVAKIA OPEN-EUROPEAN CUP, competiție desfășurată în perioada 14-16 octombrie 2022, la Bratislava. La Openul slovac, Maria Simina Morar a cucerit medaliile de aur la 6 probe: Kata individual, Kata open și Kata echipe dar și la Kumite individual, Kumite echipe shobu sanbon rotativ și Kumite echipe shobu sanbon.

În perioada următoare, Maria Simina Morar și colegii săi de la clubul sportiv de karate clujean sunt concentrați pe pregătirea uneia dintre cele mai importante competiții ale sezonului, Campionatul European din luna noiembrie de la Florența – Italia.

Turda și Cluj-Napoca sunt alături de Maria și colegele/colegii săi și o așteptăm cu rezultate cel puțin la fel de bune ca până acum.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh