26
Vi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cea mai titrată sportivă turdeană a ultimilor ani a mai „cules” 4 medalii de aur și una de argint, aparent cu ușurința cu care alte tinere de vârsta lor culeg cireșe din pom. Însă realitatea nu este așa! În spatele performanțelor obținute de karateka de aur a Turzii, Maria Simina Morar, se află ore și ore de muncă asiduă, de disciplină de fier și de nenumărate ore de „navetă” Turda -Cluj-Napoca și retur. La care se adaugă sacrificiile făcute de părinții ei, care o sprijină necondiționat, și înțelegerea apropiaților săi pentru un program mult mai încărcate decât al majorității adolescenților de vârsta sa.

Maria Simina Morar nu a luat competiția care a început pe 1 aprilie la Slobozia ca pe o glumă, cu atât mai mult cu cât competiția găzduită de ialomițeni, chiar dacă poate părea altfel, a fost una grea, la ea participând nu mai puțin de   470 de sportivi bine pregătiți, din întreaga țară.

Cupa Unirea, ,, Kumite teams tournament”  a ajuns la ediția a VI-a și a fost găzduită weekend-ul trecut de  Sala Sporturilor „Andreea Nica” Slobozia (județul Ialomița) în perioada 01-02 aprilie 2023.

Sportiva turdeană care ne reprezintă cu cinste în țară și peste hotare, de mai mulți ani, Maria Simina Morar a reușit cucerirea medaliei de aur la 4 categorii, Kata individual, Kata echipe, Kumite individual și Kumite rotativ, dar și medalia de argint la Kumite open.

Maria merită toate felicitările noastre, alături de antrenorii săi, sensei, Kerekes Eva-Eniko! Și  sensei, Jozsef Drocsa.

Următoarea competiție pentru sportivii de la karate WUKF este Cupa Hara, ajunsă la a IV-a ediție, care se va desfășura în 22 aprilie 2023 la Sala Polivalentă Radu Voina din Sighișoara și care este un eveniment înscris în calendarul sportiv 2023 al Federației Române de Karate WUKF fiind o competiție interstiluri pentru toate categoriile de vârstă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh