29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu toate că, de-a lungul sezonului, Cristi Ghiță s-a confruntat cu îndelungi perioade de accidentări, lipsind din lotul „Magnificilor”, el este cel mai bun marcator al AHC Potaissa Turda în Liga Zimbrilor, ediția 2022-2023!

Component al lotului reprezentativ al țării noastre, Cristi Ghiță și-a trecut în cont nu mai puțin de 107 reușite, reprezentând 14 % din golurile formației turdene.

El este urmat de Janja Vojvodic, aflat la primul sezon în galben-albastru, cu 83 de goluri înscrise, podiumul fiind completat de Huba Talas, cu 81.

Clasamentul golgeterilor Potaissei Turda în sezonul abia încheiat îl găsește pe Roland Thalmaier, component al lotului naționalei României, pe locul 4, cu doar un gol mai puțin înscris decât Huba Talas, totalizând 80 de reușite.

Urmează Daniel Pop, 64 goluri marcate, iar pe 6 îl găsim pe Teo Pințoiu, cu 62, ambii tineri de perspectivă ai lotului „Magnificilor”.

Răzvan Pavel este pe 7, cu 59 de reușite, urmat de Luka Groff, cu 55 și Gabi Dumitriu, cu 48.

Un alt tânăr valoros provenit din propria pepinieră, Alex Ghivil, încheie top 10 marcatori turdeni, cu 44 de mingi trimise în plasa adversarilor.

Reamintim că Magnificii au terminat sezonul 2022-2023 din Liga Zimbrilor la Handbal masculin în prima jumătate a clasamentului.

Linia finală de clasament a celor de la Potaissa Turda arată așa: locul 7, după 26 partide jucate, dintre care 13 victorii, 4 egaluri și 9 înfrângeri, 746 de goluri marcate și 743 primite.

Statistica mai arată că handbaliștii de la Turda au obținut 7 victorii și un egal pe teren propriu, dar și 6 victorii și trei egaluri în deplasare.

Între punctele obținute „acasă”, 22, și cel câștigate pe terenurile adversarilor, 21, nu există diferență decât de un singur punct.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh