20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele Păunel Tișe, ajuns  în această funcție nu prin votul alegătorilor clujeni ci prin votul coaliției PNL-UDMR care a format o majoritate politică la Cluj, ăi cheamă la grevă pe toți decidenții din administrațiile publice locale nemulțumite de prevederile bugetului național pe anul 2019. Asta deși, Tișe recunoaște că Asistăm la un asalt fără precedent al PSD-ALDE la adresa consiliilor județene performante, nu deține aproape deloc informații despre prevederile acelei lucrări aflată în curs de adoptare la nivel central. Iată ultima răbufnire a celui care, până în prezent, s-a dovedit incapabil să rezolve cele mai importante probleme ale județului Cluj, deși deține pentru a doua oară funcția din fruntea Consiliului Județean:alin paunel tise

„Singurele informații la care avem acces indică o încărcare majoră a bugetului Consiliului Județean Cluj cu cheltuieli pe care nu le-am mai avut iar capitolul investiții este pus serios în dificultate. Aceste cheltuieli adăugate înseamnă aproximativ 35 de milioane de euro, sumă care, de fapt, nu se va mai putea regăsi în investiții. Pentru noi, 35 de milioane de euro este dublul bugetului pe care anul trecut l-am avut la dispoziție pentru drumuri județene.

Mecanismele de împărțire a bugetelor sunt total lipsite de transparență și ne sunt refuzați toți indicatorii necesari creionării bugetului județean, înainte de adoptarea de către Parlament a Legii bugetului de stat, fără vreo șansă pentru amendamente. Practic, vom fi puși în fața faptului împlinit.

Consider acest buget național ca fiind o răzbunare politică. De altfel, președintele PSD Liviu Dragnea, a și inclus Clujul pe lista celor care nu mai merită bugete pentru dezvoltare.

În această situație, fac apel la administrațiile publice locale care se regăsesc în situații similare nouă și le propun intrarea în GREVĂ ADMINISTRATIVĂ, ca reacție față de abuzurile noii Legi a bugetului de stat”, se arată în comunicatul de presă primit de la cel care se semnează PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ, ALIN TIȘE.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh