29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Păunel Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, ajuns în această funcție nu ca urmare a votului cetățenilor ci ca urmare a formării unei majorități politice între PNL și UDMR, a ținut să publice pe pagina sa de Facebook, un material sponsorizat, în care, chipurile, ne lămurește cum stă treaba cu gunoiul, la Cluj. De fapt, ca de obicei, politicianul care s-a afirmat odată cu colegii săi de partid alin tise deseuri pata ratTudor Ștefănie, Emil Boc sau Traian Băsescu, iar apoi s-a „vopsit” din portocaliu în galben-albastru pentru a confuza alegătorii, aruncă vina pe guvernele PSD, se laudă cu acțiunile și faptele la care, de fapt, nu are niciun merit. Dar știi ce nu face Tișe? NU dă sume. NU dă termene. NU vorbește de situația deșeurilor la nivelul Unităților Administrativ Teritoriale din județ.

Cum ar fi comunitatea turdeană, obligată de ani de zile să transporte deșeurile la sute de km distanță, pentru că nașul Emil Boc și finul său Alin Păunel Tișe, nu permit turdenilor să transporte gunoiul acolo unde transportă Cluj-Napoca, obligând turdenii să plătească bani în plus ca tarif pentru deșeuri.

Tișe nu spune un cuvânt despre cum a cheltuit banii europeni la Pata Rât, unde au dispărut sume enorme, cât a alocat de la bugetul Consiliului Județean în această „gaură neagră” pentru banii noștri, fără niciun rezultat. Se pune întrebarea dacă nu poate să rezolve problema gunoiului la nivel județean sau nu vrea? Pentru că există zvonuri că între el și un anume magnat al deșeurilor din Cluj ar exista o legătură de sânge care, dacă este adevărată, transformă afacerea deșeurilor din județul Cluj în altceva decât ar fi normal. Dar în această direcție, doar organele de anchetă ar putea face lumină, organe care au fost destul de prietenoase cu axa Ștefănie-Boc-Tișe-Băsescu.

Iată ce a postat Tișe, iar la final, vă punem la dispoziție câteva comentarii ale clujenilor:

✏️“Pata-Rât” nu înseamnă “groapa de gunoi a Consiliului Județean Cluj”.

✏️“Pata-Rât” înseamnă 50 de ani de depozitare a deșeurilor colectate din Cluj.

✏️Depozitul neconform de la Pata-Rât este vechea rampă de deșeuri municipale deschisă acum aproximativ 50 de ani de către Statul român.
Prin negocierile de aderare la Uniunea Europeană

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh