29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Delegații filialelor USR din județul Cluj au ales, sâmbătă, 29 iunie, o nouă structură a organelor de conducere, arbitraj și control. Iată care este componența organizației județene a USR Cluj:alegeri usr cluj

Președintele USR Cluj - Cătălin Sălăgean
Vicepreședinți USR Cluj: Radu Molnar, Ovidiu Nistor, Cosmin Stoenoiu, Alexandra Nistor, Ciprian Doru Rigman, Carmen Țurcanu, Elena Muscă, Ionuț Răzvan Trif.
Membrii Biroului Județean al USR Cluj: Alexandru Emil Bot, Simona Laura Varga, Daria Maria Nicoară, Vasile Roman, Bogdan Petruțiu, Mihai Adrian Vădan.

Noul Birou județean are un mandat de 18 luni, ce expiră la 1 ianuarie 2021.

Membri în Comisia de Arbitraj: Marius Egry, Luciana Constantinescu, Ana- Maria Mihai, Alexandru Neicu, Samuel Mazilu. 

“USR Cluj a ales sâmbătă noul Birou Județean care va trece filiala prin 3 rânduri de alegeri - prezidențiale, locale și parlamentare.

Membrii USR care și-au asumat un rol în noul for de conducere județean sunt conștienți de responsabilitatea pe care o au, dar sunt hotărâți să muncească și să livreze. 

În perioada următoare vom lansa competiția internă pentru desemnarea candidaților pentru alegerile locale. Procesul de selecție este unul transparent și democratic și oferă șanse oricărui membru USR de a ajunge pe listele de candidați la consiliul județean sau consiliul local în urma  alegerilor preliminare din cadrul filialei.

Mulțumesc membrilor Biroului Județean care și-au încheiat mandatul pentru implicarea lor și pentru că au contribuit la rezultatul de la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Mergem mai departe!” a declarat Cătălin Sălăgean, Președintele USR Cluj.  

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh