19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintelui PSD Cluj, Liviu Alexa, i s-a trimis un coordonator de la „centru”, în persoana lui Gheorghe Șimon, fost ministru al economiei în Guvernul Mihai Tudose și deputat PSD de Maramureș. Într-o conferință de presă susținută azi de președintele psd clujPSD, Marcel Ciolacu, acesta a precizat că Liviu Alexa rămâne în conducerea PSD Cluj. „Acolo a fost numit un coordonator, Gheorghe Șimon, care a răspuns  de județul Cluj și la alegerile europarlamentare. Existau anumite tensiuni între conducerea actuală a organizației și parlamentarii de Cluj. Sunt ferm convins că, la fel ca data trecută, cu chibzuința ardelenească a colegului meu, domnul Șimon, lucrurile vor intra în normalitate și, în acea organizație, vor fi alegeri corecte, libere și așteptate de membrii PSD”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liviu Alexa a fost numit președinte interimar al PSD Cluj, în urmă cu câteva luni, printr-o decizie semnată de Viorica Dăncilă. Prima „mișcare” a acestuia a fost să demită pe deputatul Cristina Burciu și pe primarul turdean Cristian Matei (principalul său contracandidat la șefia organizației județene), declanșând o campanie de presă cu atacuri la persoană și articole denigratoare la adresa edilului turdean și a deputatei de la Turda, care a votat pentru instalarea premierului Ludovic Orban (PNL). Aceeași atitudine denigratoare a avut-o Alexa și la adresa parlamentarilor PSD de Cluj, Marius Nasra și Cornel Itu. Nici jurnaliștii clujeni nu au scăpat de un limbaj sancționabil al lui Liviu Alexa, care în scurta perioadă în care a condus PSD Cluj, a stabilit un nou record negativ al rezultatelor electorale a acestui partid pe meleaguri ardelene.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh