28
Joi, Mar
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Actualul consilier local PMP; Adrian Mischian, anunță că va candida pentru funcția de primar din partea partidului său. Cu ocazia anunțului, Adrian Mischian se adresează posibililor alegători:adrian mischian

„Vă salut dragi prieteni,
la propunerea Partidului Mișcarea Populară (PMP) m-am decis să candidez la funcția de primar al Municipiului Câmpia Turzii.

Studiile universitare absolvite și specializările ulterioare, precum și experiența profesională dobândită, atât în administrația locală cât și în domeniul privat îmi dau speranțe să cred că dețin competențele necesare pentru această funcție politică.

Activitatea mea profesională în ultimii 8 ani a fost legată în principal de profesia de manager proiect, fiind în acest timp inițiatorul și coordonatorul mai multor cereri de finanțare beneficiare de finanțare UE. Mi-am format în acest timp un anumit mod de a gândi și acționa, și datorită acestui fapt, programul politic ce vi-l propun este sub forma unui proiect pe 4 ani.

Proiectul politic pe care vi-l propun se numește ”STRATEGIA 5S PENTRU CÂMPIA TURZII” și ca orice proiect serios, are un obiectiv general, obiective strategice și o metodologie de implementare. Strategia are 5 capitole, care încep cu litera S: SCOALA, SANATATE, STRADA, SOCIAL, START-UP.

Pentru că în materialele electorale viitoare îmi voi prezenta în detaliu proiectul meu politic, am să mă refer în această primă postare la două dintre obiectivele ”STRATEGIEI 5S PENTRU CÂMPIA TURZII”.
Aceste obiective ce mi le propun eu și colegii din PMP, vin ca o reparație morală față de ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani în administrația locală și se referă la bursele de merit ale elevilor și sprijinul acordat antreprenoriatului local, în special celui de tip start-up.
Legat de bursele de merit, legislația în vigoare permite acordarea acestora tuturor elevilor care obțin în anul/semestrul anterior media de minim 8,50. Bugetul local suportă finanțarea acestora, deci sursa de finanțare există, astfel că nu există niciun impediment pentru CA FIECARE ELEV CU MEDIA PESTE 8.50 SĂ BENEFICIEZE DE BURSĂ DE MERIT DIN ANUL ȘCOLAR URMĂTOR.

M-am opus desființării incubatorului de afaceri, transformării acestuia în sediu de poliție și consider că este o obligație morală pentru viitorul primar și consiliu local să sprijine dezvoltarea antreprenoriatului local și în special al celui de tip start/start-up. Astfel, prin strategia pe care o propun eu și colegii din PMP, ne propunem înființarea unui nou incubator de afaceri, ce va include pe lângă birouri,spații pentru conferințe, ateliere de lucru, traininig, ca noutate și spații de producție/servicii/comerț, unde noii antreprenori din Câmpia Turzii să aibă posibilitatea să-și dezvolte afacerile. Pe lângă dezvoltarea acestui obiectiv, voi milita pentru concesionarea unui număr de minim 20 de terenuri din patrimoniul localității, în suprafață de minim1000 mp, pentru implementarea a 20 planuri de afaceri, dezvoltate de tinerii sub 35 de ani cu domiciliu stabil în Câmpia Turzii. Sursele de finanțare sunt multiple în acest sens: finanțări UE, bugetul de stat, bugetul local.

Sunt două obiective de la care nu vom face rabat și la o eventuală invitație de a face o majoritate alături de alte partide în viitorul consiliu local, PMP va condiționa participarea de îndeplinirea acestora. NU vor conta pentru mine și colegii mei din PMP, angajările la stat promise și consiliile de administrație oferite.

Voi reveni și cu alte materiale de prezentare, imi propun și eu și colegii mei din PMP, să vă convingem să ne acordați votul Dvs. și că merităm să vă reprezentăm în conducerea administrativă viitoare.
Pentru cei interesați am să atașez programului electoral pe care vi-l propun și o scurtă prezentare a mea.

Cu deosebită considerație,
Adrian Mischian”, transmite candidatul PMP.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh