18
Joi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Duminică, 29 iulie, poporul român nu este chemat la urne numai pentru a decide dacă preşedintele Traian Băsescu rămâne la Cotroceni sau pleacă de la cârma ţării. Ziua de duminică este importantă şi pentru că, prin votul lor, sau prin absenţa de la referendum, cetăţenii României vor stabili direcţia pe care o va urma în continuare ţara. Această decizie devine vitală pentru soarta ţării, în condiţiile crizei prelungite din care România nu poate ieşi fără o clarificare definitivă a structurilor puterii în stat.

Stimaţi concetăţeni, în aceste împrejurări participarea voastră la referendum va conferi legitimitatea necesară opţiunii exprimate de majoritate, conform literei legii şi spiritului democraţiei. Prin absenţa de la vot nu faceţi decât să încredinţaţi altora dreptul de a decide. Şi aceia vor hotărî în funcţie de interesul lor, de gaşcă, nu în folosul cetăţenilor României.

Fiecare trebuie să voteze cum îi dictează conştiinţa. Noi, membrii USL nu vrem să judecăm în locul alegătorilor. Considerăm că electorat roman s-a maturizat, prin exerciţiul votului, dobândit la desele alegeri din ultimii 22 de ani.

Turdeni, exercitaţi-vă dreptul de a alege liber, dreptul de a confirma statutul democratic al României. Demonstraţi-vă, întâi vouă, apoi tuturor, că nu aţi fost ciumpalaci azi iarnă, când aţi protestat împotriva lui Traian Băsescu şi a camarilei portocalii şi nu sunteţi zombie azi, aşa cum vă cataloghează trompetele găştii lui Blaga, Udrea, Boc şi Anastase.

Turdeni, hotărâţi-vă soarta, nu-i lăsaţi pe alţii să o facă! Haideţi să ne întâlnim duminică la referendum!

Cristian Matei,

Liderul grupului USL din Consiliul local Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh