25
Joi, Apr
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
3 aprilie, Câmpia Turzii. La sediul comandamentului Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” a avut loc ceremonia cu ocazia împlinirii celor 18 ani de la momentul aderării României la Organizaţia Tratatului Nord-Atlantic. Cu acest prilej au fost intonate Imnul Naţional al României, respectiv Imnul NATO şi au fost înălţate pe catarg Drapelul Naţional al României şi Drapelul Alianţei Nord-Atlantice.
***
La 29 martie 2004, România a aderat la NATO prin depunerea instrumentelor de ratificare la Departamentul de Stat al SUA, stat depozitar al Tratatului Alianţei Nord-Atlantice. Depunerea instrumentelor de ratificare a fost urmată, la 2 aprilie 2004, de ceremonia arborării oficiale a drapelului României la sediul NATO. În baza Legii nr. 390 din 2004, începând cu anul 2005, „Ziua NATO în România” se celebrează în prima duminică a lunii aprilie.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh