31
Vi, Mar
23 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
 
Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 02.02.2023, între orele 10.00 – 14.00,  în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate pe strazile:
• General Ionel Taras (de la intersecție cu str. Câmpiei până la intersecția cu str. Poiana);
• Câmpiei (partea dreapta sens de mers Turda - Câmpia Turzii).
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrarilor de cuplare conductă apă nou realizată cu conducta apă existentă pe str. Câmpiei. 
 
Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”.
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh