25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În această seară, Salina Turda va deveni centrul artistic al țării noastre. Iubitori de muzică ușoară și telespectatorii fideli ai TVR și Eurovision vor urmări semifinala românească a acestei competiții, transmisă live din Salina Turda, cel mai atractiv loc turistic din Turda, din județ și poate chiar din Transilvania sau România.

Pentru cântăreți și prezentatori, concursul de la 90 de metri sub pământ va fi o provocare din cauza temperaturilor mai scăzute decât într-o sală de spectacole obișnuită. În plus, umiditatea și aerul care are o altă compoziție decât la suprafață, s-ar putea să pună probleme competitorilor.

În general, temperatura din Salina Turda este de circa 10-12 grade Celsius, însă specialiștii avertizează că, o persoană care este statică în acest loc special, temperatura este percepută cu câteva grade mai puțin, undeva la 7-8 grade.
La conferința de presă de dinaintea evenimentului, prezentatoarea Diana Dumitrescu a declarat că are emoţii din cauza temperaturilor și a arătat că, dacă ținutele sale pentru scenele obișnuite sunt mai subțiri, mai vaporoase, de această dată va îmbrăca o ținută adecvată mediului în care se desfășoară spectacolul și care să o ajute să reziste câteva ore în subteran, la temperaturi în jurul a 10 grade Celsius: Mi-e foarte teamă să nu-mi dârdâie vocea din cauza frigului, drept pentru care vă anunț că am o ținută foarte îmbrăcată. Este o bucurie pentru mine pentru că am fost în Salina Turda când eram copil, aveam 4-5 anișori. Am mari emoții, eu sper să fie bine, am înțeles că este destul de frig dacă stai prea mult jos, dar sunt convinsă că o să am alături de mine pe colegul meu, care cu glumele lui din culise, o să mă încălzească și o să râdem în continuu, pentru că noi așa facem…Ce pot eu să vă spun mai mult, decât că sunt bine îmbrăcată, să stați liniștiți că nu o să răcesc, a ținut să precizeze Diana Dumitrescu, care împreună cu Cezar Oatu, va prezenta și semifinala de la Turda.

Mai glumeț, Cezar Ouatu mărturisește că nu și-a imaginat niciodată că va prezenta un show la 90 de metri sub pământ, în viață... „Important este că în toată această scenografie, regie, superbă, naturală, ce a lăsat Dumnezeu și natura, se va produce o muzică foarte bună, de la invitații speciali, Elena Gheorghe și Ad Libitum, pe care îi cunosc, ce vor susține un moment de pop-operă, dar și de la concurenți, care vor susține un nivel foarte ridicat. Aspectul climatic nu cred că va pune probleme...”, a opinat Ouatu.

Semifinala din Salina Turda va stabili duminică, 11 februarie, numele celor trei cântăreţi care vor intra în finala de la Bucureşi, din 25 februarie. Până atunci, mai este o semifinală, pe 18 februarie, la Sighișoara.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh