26
Vi, Apr
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Official Meet-up Party organizat de Euphoria Music Hall împreună cu EDMLI,  ajuns la a doua ediție a evenimentului, va aduna peste 1000 de festivalieri si fani din peste 30 de țări, va avea loc Miercuri 31 mega partyIulie începând cu orele 20:00 și se va încheia după ora 4:00.

Fanii muzicii electronice din întreaga lume care se vor îndrepta spre tărâmurile magice ale UNTOLD, vor primi cu o zi inainte de festival un Warm Up pe masura, se vor delecta cu cei 8 DJ veniți din Australia, Norvegia, Marea Britanie și România.  

Indiferent dacă ești fan de festival,  călătorești solo, ești student din Cluj, ai călătorit ore în șir sau ai un grup mare de prieteni gata de party, petrecerea Meet-up va fi un „ritual” adecvat care va strânge în același loc iubitori ai muzicii EDM sau Techno. Vibe-ul petrecerilor din IBIZA, BERLIN sau DETROIT va fi resimțit în Cluj.

 Prima ediție a petrecerii Meet-up a strâns anul trecut peste 200 de fani din mai mult de 30 de țări, care s-au adunat pentru o petrecere uimitoare și au ridicat steagurile cu mândrie la Euphoria.

Puneți-vă pantofii de dans și alăturați-vă la cea mai mare petrecere Meet-up Party din Cluj-Napoca inainte de festival!

 Aduceți-va steagurile și uniți-vă, indiferent de țara pe care o reprezentati, vom fi uniți de aceași pasiune - Electronic Dance Music.

Pregătește-te de o noapte incendiară. Un crowd format din party maniacs veniți din toate colțurile lumii să se distreze în Cluj, capitala muzicii electronice.

 

 

 

 

Programul Petrecerii

 

Miercuri 31 Iulie

20-21 Open doors & Warm up by DJ Tord

21-22 DJ TheLaw

22-23 T R A J

23-00 NYLP

00-01 DJ Tord

01-02 DJ Bigda

02-03 DJ Victor Stan

03-04 DJ Amaryo Anay

 

 

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de facebook a evenimentului:

Link bilete:  https://www.iabilet.ro/bilete-official-meet-up-party-powered-by-untold-44369/

Pentru studenti pretul biletului este de 15 lei la intrare.

 

 

 

 

Prezentare DJ’s

DJ Tord – Norvegia

Fiind crescut de muzicieni, Tord și-a câștigat pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă. Ambii părinți fiind implicați în muzica clasică și jazz, o mare parte din influența muzicală timpurie a venit de la părinții săi. Tord și-a făcut debutul în scenă la vârsta de 10 ani pentru opera Carmen și mai târziu a făcut turnee cu părinții săi în locații precum Opera din Cairo, Egipt și țări precum Israel și Eritreea.

În timpul adolescenței sale, Tord a găzduit un program la postul local de radio unde a prezentat muzică electronică.

Tord a devenit DJ în 2015, urcând pe scenă la primul său mare eveniment în fața la aproape 1200 de persoane. Nu după mult timp a devenit resident la un club local. A mixat pe scena primului său festival underground în vara următoare, pe o insulă mică din afara orașului Bergen. La scurt timp după aceea, Tord s-a alăturat echipei DOT colective techno ca DJ rezident, participând la evenimentele DOT în Bergen, atât ca DJ, cât și ca tehnician.

Punctul culminant al anului 2018 a fost Festivalul PLOINK, unde Tord a fost rezervat să urce pe scenă cu un set techno. Tord continuă să colaboreze atât cu PLOINK, cât și cu DOT Collective, precum și cu DJ și artiști din Norvegia și din străinătate la diferite proiecte.

 

NYLP – Marea Britanie

New York Loft Party. Având o experiență de peste 20 de ani, NYLP a fost DJ rezident pentru marile branduri, cum ar fi Pacha, Ministry of Sound, Hed Kandi, Digital, Royal Caribbean, printre altele.

Hitul său 'Envy' a ajuns în top 5 “Trackitdown” și Track-source  iar remix-ul său “NightShift” a lui Sam Hudson's a ajuns pe locul 1 “Trackitdown”.

NYLP își produce singur muzica iar recent a avut o colaborare cu legenda SPACE IBIZA- Jonathan Ulyyses pentru piesa 'Dark Side,. Recent a urcat pe scna Ultra Meet Up Party din Split Croația.

A colaborat cu artiști precum, Rudimental, Faithless, Fatboy Slim, Mark Ronson, Robyn, DJ Harvey, Artwork, Doorly, Ida Engberg, David Morales, Joey Negro, Groove Armada, DJ Luck & MC Neat, Oxide & Neutrino și Carl Craig.

 

DJ Bigda - Romania

Încă de mic pasionat muzică, Dj Bigda aka Popa Bogdan - Călin, a început activitatea de DJ la vârsta de numai 13 ani. Pe parcursul carierei a pus muzică în diferite cluburi din România, fiind rezident la Ambasador Oradea, cât și la evenimente notabile precum:

- Prima ediție Untold

- Colours festival

- Emf Festival

- Exclusiv Party by Ambasador Oradea

 

DJ Victor Stan - Romania

Victor Stan, un dj cu o experienta uriasa, este fondatorul ESD Music impreuna cu Amaryo Anay, acest concept fiind pe piata de aproximativ 7 ani. A debutat cu piesa 1985, a remixat artisti precum Aya Nakamura, Delia, Pedro Capo, Martin Garrix, Marron 5 si The Motans.

Piesele si remixurile acestuia se bucura de un succes remarcabil. Experienta acumulata de-a lungul anilor il ajuta sa interactioneze cu publicul foarte usor,  show-urile sale fiind incendiare.

 

 

 

DJ Amaryo Anay

Si-a inceput cariera de DJ in 1996 la Park Place Timisoara, a adoptam numeroase genuri electro muzicale dar in ultimul timp artstul a inceput partea de productie muzicala adoptand stilul tehno/tech-house/minimal.
Amaryo Anay,  este dj profesionist cu o experienta de peste 20 de ani pe piata romaneasca care a reusit sa incante mii de oameni cu un program muzical diversificat.

Experienta acumulata in ani de zile in studiourile ESD Music, la care se adauga mii de ore petrecute la pupitrele multor discoteci si cluburi din Timisoara si din tara, duc doar la un singur numitor comun : EXPERIENTA !

Este fondatorul ESD Music impreuna cu Victor Stan.

A debutat cu piesa Job, avand numeroase evenimente realizate cu succes.

 

 

DJ TheLaw – Australia

DJ TheLaw a avut muzica in vene de cand a fost copil, s-a îndrăgostit de DJ-ing după ce a participat la primul său festival de muzică acum 13 ani. Fiind influențați în primul rând de modul în care un DJ poate să inspire oamenii și cum poate controla o mulțime cu muzica lui, atunci a decis să învețe și să devină DJ la rândul său. Și astfel, nașterea lui DJ TheLaw.

Prima dată a urcat pe scenă în 2015 într-un un club malaezian, P1, la Kuching. Având un mare succes a urmat să mixeze la clubul The Library. Acum mixează în Melbourne – Australia.

 

T R A J (by Theo Rosca & Adi Jara)

Theo Rosca, nascut in Iasi, si-a facut debutul ca DJ in 2012. De-a lungul anilor a colaborat cu mai multe cluburi si posturi de radio din Romania. În 2016, a inceput o colaborare cu Adi Jara  pentru proiectul Club Experience, un spectacol live în cluburi și difuzat pe postul de radio Impact FM Romania.  În prezent, emisiunea sa de radio "Impact of Sound" este difuzată de posturile de radio Impact FM și Space FM.

 

Ady Jara a avut primul său contact cu mass-media în 2006, în calitate de realizator de programe  la un  post de radio local. În 2008 a mai urcat cu un pas și s-a mutat la Iași având posibilitatea de a se angaja într-o stație radio regională: Impact FM. De-a lungul acestui timp, Ady Jara a fost implicat în mai multe proiecte muzicale și radio. În același timp, în 2009, a devenit rezident în mai multe locații.

Imediat după aceea, a lucrat și pe partea creativă pentru a realiza remixuri pentru unii artisti cunoscuți în România. Ady Jara a început să lucreze cu Mose pentru un nou proiect de dans: "În the sun" . În același timp, a fost MC și DJ mulți ani pentru multe proiecte de cluburi din  regiunea Moldovei (IMPACT FM Dance TOUR ediții 2013-2017 ). În mai 2017 s-a mutat la Constanța unde a fost DJ și producător de programe pentru Radio CFM 92.9. Insă în 2018 s-a întors la Iași la Impact FM și a continuat să lucreze pentru emisiunea de radio EDM și dance numită HIT Experience (emisiune in FM prezentă in  9 orașe din România). De mai bine de 7 ani, Hit Experience a fost un adevărat succes. Acum este prezentă prin intermediul a 9 posturi de radio din posturile de radio FM din România.

 

 

 

 

Contact de presă:

Ionut Miculescu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | +40720914647

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh