18
Ma, Feb
58 New Articles

Eveniment
Typography

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo, valabilă pentru intervalul 09 septembrie, ora 11:00 – 10 septembrie, ora 03:00, de manifestări de instabilitate atmosferică temporar anmaccentuată. Ce spun specialiștii meteorologi? În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică se va accentua în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei. Vor fi intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat grindină. Rafalele vântului vor depăși 60...75 km/h, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 20...25 l/mp și izolat 40 l/mp”, avertizează ANM, care precizează că „astfel de fenomene se vor semnala după-amiaza și noaptea și în celelalte regiuni, dar pe arii restrânse și în intervale mai scurte de timp”.

Pentru intervalul 09 septembrie, ora 15:00– 09 septembrie, ora 21:00, ANM a emis un cod portocaliu de vreme rea pentru județele din vestul țării.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh