25
Joi, Apr
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cele 542 de cazuri noi înregistrate în județul Cluj în ultimele 10 zile dau mari bătăi de cap autorităților. Vârful de cazuri noi a fost înregistrat marți, 22 septembrie, când au fost contabilizate un numîr de 83 de noi infecții cu Covid-19. Numai în ultimele 24 de ore au fost internate 76 de persoane infectate cu temutul virus.coronavirus cluj ati

Nu mai puțin de 350 de persoane sunt internate cu coronavirus în spitalele specializate clujene, printre care și câteva cazuri mai grave din alte județe. La Secția de ATI ale spitalelor Covid-19 clujene sunt internate 30 de persoane, însă aceste secții sunt aproape pline. 

”Mai sunt trei locuri libere la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă din spitalele dedicate pacienților infectați cu Covid-19. Vom suplimenta la nevoie. Analizăm mai multe variante de locații. Personal va fi, dacă la Cluj nu găsim, atunci unde?” a declarat prefectul clujean Mircea Abrudean.

Așadar, nu vă panicați, dar respectați sfaturile epidemiologilor și autorităților. România a atins azi un nou vârf al numărului de noi cazuri de Covid-19. Alte cinci țări au luat măsuri drastice, începând de azi, în urma creșterilor rapide a numărul de cazuri de infectare cu temutul virus.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh