19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O femeie a fost descoperită aseară, cu gâtul tăiat, într-o lizieră aflată la câțiva zeci de metri de casa sa. Fiica sa, în vârstă de numai doi ani, zăcea așezată cu capul pe genunchii săi, amorțită de frig. Teribila crimă i-a îngrozit pe locuitorii comunei Călărași, de lângă Turda, locul producerii abominabilei fapte.

Mihaela Casoni dispăruse de acasă în urmă cu circa 48 de ore, împreună cu fetița sa. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic despre ea. Parcă intrase în pământ. Membrii familiei sale au căutat-o peste tot, i-au întrebat pe vecini și cunoscuți dacă au văzut-o. Nimeni nu o văzuse așa că, disperați, oamenii au semnalat la poliție dispariția femeii de doar 22 de ani.

În ultima vreme, Mihaela a trăit o perioadă în concubinaj cu tatăl fetiței sale. S-au despărțit pentru că bărbatul, un bețiv notoriu după spusele celor care îl cunosc, o bătea fără milă. De atunci, fostul concubin a amenințat-o de nenumărate ori că o omoară iar frații și părinții ei au făcut plângere la poliție. Ei sunt convinși că el este cel care le-a ucis cu sânge rece sora și fiica.

Pe Mihaela a găsit-o joi seara, către orele înserării, concubinul mamei sale, la câțiva zeci de metri de casă, într-un loc ascuns de copaci si bălării. Pe tatăl său vitreg îl aștepta acolo un "tablou" terifiant. Femeia zăcea într-o baltă de sânge cu gâtul tăiat iar fetița sa, de doar doi ani, deși amorțită de frig era în viață, cu capul pe genunchii mamei sale căreia nu înțelegea ce i s-a întâmplat de zace așa, nemișcată și nu mai vorbește cu ea. Micuța a fost transportată de urgență la Spitalul din Turda pentru îngrijiri.

Fratele și cumnatul femeii ucise, împreună cu niște prieteni erau înarmați cu bâte când am stat de vorbă cu ei, noaptea, pe la ora 23. Au ieșit rapid din casa situată chiar pe ulița cimitirului și m-au înconjurat într-o secundă. "De cine vă temeți de umblați bâtele astea?" i-am întrebat. "Nu noi ne temem, mi-au răspuns, dar ar fi bine să se teamă cel pe care-l căutăm, că dacă-l prindem..." a venit răspunsul băieților de vreo douăzeci și ceva de ani. Mi-au povestit că l-au căutat pe concubinul femeii prin toate barurile din zonă însă nu l-au găsit.
Laurenţiu Casoni, fratele victimei, era într-o stare de surescitare de nedescris. Ar fi vrut să pună mâna pe ucigaş: "Au trăit în concubinaj, s-au despărţit şi de atunci au ănceput ameninţările. Noi pe concubin îl bănuim. S-a vorbit cu el la telefon şi mi-a spus că vine în sat şi se spânzură." Prietenul său, Dorel Almaş, a încercat totul pentru a-l găsi pe concubinul tinerei: "Am vorbit cu el: "Salut Ioji, nu ne putem întalni să vorbim? Ce e cu fata şi nevasta ta? Mi-a spus că le
pot găsi acasă în sat lângă o casă părăsită: sunt moarte acolo."Am fost la poliţie şi de acolo am mai vorbit cu el şi poliţia a auzit ce a spus."
Adrian Ionas "Pe decedată a găsit-o sub nuc socrul meu. Eu am rămas uimit, au adus fetiţa în braţe, plină de sânge, fata stătea pe genunchi la mama ei, care avea gâtul tăiat şi era goală. Fetiţa e la spital acuma, primeşte îngrijiri medicale. Ar merita puşcărie pe viaţă cine a omorât-o.
Un amic comun l-a sunat și a purtat o scurtă conversație în care suspectul și-a mărturisit fapta și a spus că o să se spânzure.
Ucigașul este căutat acum de poliția din întreaga zonă: Sunt scotocite Turda si Câmpia Turzii, Călărași, Bogata, dar și teritoriile învecinate. Criminaliștii sosiți la locul crimei nu au putu face mare lucru din cauza întunericului. Ei au izolat zona iar legiștii încearcă să stabilească momentul producerii crimei și, dacă este posibil, împrejurările în care a avut loc abominabila faptă.

(În fotografiile ataşate sunt fratele şi cumnatul victimei precum şi victimele lor)

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh