Zamfir a vrut să plece cu pluta pe Arieş

Am crezut că Zamfir a mâncat zahăr cu linguriţa deşi nu are voie. Sau poate a căzut din copacul ăla în care Gelu l-a fîcut celebru. Dar, verificând, i-am dat dreptate. Ăştia, chiar sunt duşi cu pluta pe Arieş. S-au constituit într-un grup secret, poate… Cine ştie ce publică ei între ei, poate fotografii porno, poate filmuleţe interzise publicului larg, sau poate te bârfesc pe tine sau pe mine, Zamfire. Este adevărat că ultima chestie nu mă deranjează decât pe jumătate, dar per ansamblu consider că ei, plutaşii, sunt cei care pierd.

5 comments

 1. Zamfir says:

  Faptul că m-ar bârfi pe mine sau pe tine, nu m-ar deranja, nici cât pe tine.
  Dar, să faci PRIVAT un blog comun, deci, PUBLIC, prin definiţie, semănă a portocaliu! Numai de când sunt porcotalii la putere, în parcul PUBLIC sunt terenuri de fotbl şi de tenis PRIVATE! Curat murdar, coane Ionele!
  Eu am acceptat să fiu autoexclus, dar, mă doare că şi-au bătut joc de ideea de comunitate a bloggerilor din CUA, pe care nu am creat-o ca să aibă un jmeker scăpat din cazarmă de ce să-şi bată joc.
  Acum, foarte in-topic: vezi, Ovidiule, de ce spun că este foarte greu, la români, să creezi ceva în comun?!

 2. […] reacţie vine de la Ionel IGNAT, jurnalist profesionist fără […]

 3. […] că eu mi-am exprimat doar o opinie, că s-a mai găsit unul care să se exprime similar, că eu nu am cerut nimănui să schimbe ceva, […]

 4. […] la cafea (vis-si-realitate-2.blogspot.com) , La multi ani, Zamfir Pop! (grapefruits.wordpress.com), Zamfir a vrut sa plece cu pluta pe Aries (turdainfo.ro/ionel) , Mesaj (se-cret-blognotes.blogspot.com) , MIERCUREA FARA CUVINTE […]

 5. […] Ionel IGNAT, de la TurdaInfo, mi-a povestit că l-a depistat, în mulţimea de gură-cască de pe aerodromul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *