Să-i dea cineva un rudotel lui Gefloc, yoga şi studiul furnicilor nu îl mai ajută…

I-a sărit muştarul celui care aduce dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale.

Unde sunt dovezile? Lipsa ta de logică elementară este cunoscută de toţi cei care te cunosc. Eu zic să te linişteşti, trage aer în piept pentru că ai numai pazecişi de ani, te poţi schimba. Şi vorbeşte frumos, nu ca un bădăran ce eşti că după aceea o să spui tot despre tine că ai fost un elegant iar eu te-am înjurat sau alte-alea. Eu am văzut un document care dovedea câţi bani a luat fiul lu Nechita, tu ai văzut ce a vrut cineva să-ţi arate, nicidecum statul de plată sau altceva. Eşti jalnic.

Nu te mai erija în instanţă de judecată. Te-au judecat ziariştii, la aia nu ai mai avut niciun argument, acum vezi-ţi de drum. Mai loveşte doi trei oameni căzuţi la pământ apoi vaită-te că nu ştiu cine ţi-a dat un pumn. Şi aia fără dovezi. Că aşa eşti tu. Un hoţ şi un mincinos care nu încape de ceilalţi.

5 comments

 1. Zamfir says:

  De vreo doi ani îi to “pretind” să aducă o dovadă despre finanţarea mea din partea PSD-ului. Doar un tâmpit poate susţine că un partid ar finanţa o persoană fizică! Acum, are tupeul să se plângă cu tu eşti cel care nu aduce dovezi?! Culmea jurnalismului profesionsit!
  Este vorba aia de pe la noi, prin Ardeal: Omul să fie Om şi porcul gras”! S-a cam îngrăşat, jurnalistul profesionist! Şi i s-a îngroşat şi tenul!
  Se face vinovat de DES MINŢIRE PUBLICĂ (http://zamfirpop.com/blog/2011/11/08/des-mintire-publica). Ca şi de portul inutil de cap!

 2. petre says:

  ce ai ba cu gelu? nu incapeti de el ca vi ciuda ca-i destept si are succesuri la ziar.

 3. Zamfir says:

  Pentru “Masaj erotic Bistrita: amuzanta cearta voastra, daca nu s-ar produce pe nervii si banii nostri”:
  La un concurs de comentarii stupide, nu mă îndoiesc că ai lua Marele premiu! Cine te pune să vii să ne vezi “cearta”? Cui ai plătit vreun leu?
  Vezi, în loc să te trimit la origine, ţi-am pus două întrebări. Punem pariu că nu eşti în stare să răspunzi – logic, pertinent – la aceste ilogice şi impertinente?! Trecem peste … spamuri, nu-i aşa?
  Pe bloguri discutăm despre altceva, nu despre organele erotice! Masează-te erotic, în continuare, şi bagă-ţi nasu’ acolo unde te masezi!

 4. Zamfir says:

  Pe blogurile mele există antispam şi le dau delete la grămadă.
  E bine, totuşi, că mai publicăm şi câte unul de-ăsta, ca să vadă lumea … ce lume mişună pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *