Cretinii de la Google

Cred că banii și poziția foarte importantă de-a lungul și de-a latul world wide web-ului i-a făcut pe cei de la google să se tâmpească. Ori vreun puțan idiot ajuns la concernul american s-a gândit să facă o glumă pe seama românilor din Transilvania.
De vreo câteva săptămâni, când accesez pagina google și gmail, acestea îmi apar în limba maghiară, spunându-mi-se (pe ungurește evident)că mai pot accesa aceste pagini și în limba română și deutsch. Așa că m-am gândit să-l bag în mă-sa pe cel care a avut stupida idee, mai ales că, atenție, eu accesez pagina www.google.ro nu .hu, you stupid moron.
Toată viața, ca român, am fost batjocorit în acest fel din cauza influenței unor maghiari emigrați prin te miri ce locuri. De nenumărate ori ni s-a intonat, la competiții sportive internaționale imnul maghiarilor deși pe cea mai înaltă treaptă urca un român. Toți neșcolații din țări europene, dar și din întreaga lume, consideră Budapesta capitala României, aceasta și din cauza lobby-ului unguresc mult mai puternic, în întreaga lume, decât al nostru. Deși ei sunt, mult, mult mai puțini decât noi.

Până în urmă cu vreo trei săptămâni paginile inițiale ale google și gmail apăreau cum era normal, în română, cu opțiuni de maghiară și germană. Acum, chiar dacă trec pe română, data viitoare când acesez aceste pagini, ele sunt, din nou, în maghiară. Nu am opțiune de salvare în română. Dacă și alți dintre dumneavoastră pățiți la fel, scrieți-mi un comment la acest post.
Nu am nimic cu limba maghiară, o consider foarte interesantă, numai că nu o înțeleg aproape deloc. Iar prostia semnalatî de mine se întâmplă și în județul Alba, am verificat de la un IP din acea zonă.

Am un mesaj pentru cei de la Google:

”Măi genii retardate, geografia este o materie peste care nu poți trece cu ușurința voastră. Nu puteți să vă ușurați pe milioane de români, nici măcar pe cei din Ardeal. Aici se vorbește limba română, noi suntem aici cei mai numeroși de două milenii, pe când voi nici nu aveați o țară a voastră. Băgați-vă mințile în cap și lăsați www.google. ro în limba română că de aceea este .ro, idioților!”

Poate ar trebui luată o poziție publică față de aceste abuzuri, poate vreun politician român ar putea să-și îndrepte atenția o secundă și spre această batjocură, să mai lase bătaia din țară care ne-a învrăjbit în ultimul hal. Pacea în țară ar putea apărea doar dacă i-am exila pe obositorii Antonescu, Ponta și Băsescu pe o insulă. Ce ziceți de Elba sau Sfânta Elena?

11 comments

 1. cristian says:

  PAI POATE S-A INTELES VICTORAS(ORBAN)CU BASEL SI CEI DE LA GOOGLE STIU DEJA CEEA CE VOR AFLA IN CURAND SI ROMANII

  • Ionel Ignat says:

   Până mai trăim pe-aici o stirpe moțească nu au ce anunț surprinzător să ne facă, pentru că nu în toți a murit patriotismul și dragostea de neam și țară.

 2. Dan says:

  Mai bine pe Insula Serpilor…

  Si iata ca acum, in februarie 2013, Google ne prezinta din nou pagina in limba maghiara.

 3. amoralul says:

  Acum se întâmplă din nou!
  Cineva acolo sus la google se nesimțește

 4. Mihai says:

  Sintem in 2014 , februarie si eu am inceput sa patesc la fel.. deja sint enervat la culme si imi vine sa impusc citiva unguri ca sa ma linistesc… glumeam ; cum dracu scap de astia? La cautari imi apar siteuri in limba maghiara…

 5. Bogdan says:

  Acum îmi apare și mie, am ip de Bucuresti

 6. cristi says:

  Si mie imi apare în maghiara, doar de pe telefon.Precizez ca sunt din timisoara. Mama lor de bozghori.

 7. Diana says:

  Deci mor, de vreo jumate de an imi apare doar in maghiara. E legat de contul meu de gmail si nu pot sa modific nicicum. Ati gasit o solutie? Si eu tot din TImisoara sunt.

  • Luchian says:

   De cand am tastatura in germana, pt duolingo, mi se deschide google in maghiara si apar ca optiuni romana si germana.
   Pentru a rezolva acest disconfort, se merge in Aplicatii Google – Contul meu – Preferinte privind contul – Limba si instrumente de introducere text – Limba – Limba dvs. preferata.
   Sper sa fie de ajutor.

  • Silviu says:

   Si mie imi apare in maghiara.Tot din Timisoara sunt

 8. aa says:

  Un an mai tarziu, aceleasi probleme nerezolvate. Nu am idee de ce se intampla asta dar mereu se intampla dupa ce ma logez la contul gmail. Puteti sa restabiliti browserul la valorile initiale, dar asta va functiona doar pana va logati din nou:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *