Nesimțire de turdean!

Nesimțirea îmbracă multe feluri, însă unii depășesc orice limită. Sigur că am scris nenumărate articole despre modul care ține de o proastă creștere absolută în care unii dintre concetățenii noștri își deșartă mizeriile rezultate din activitatea zilnică în locuri publice. Încă ce am văzut aseară, nici nu știu cum să o interpretăm, poate dă Poliția Locală, cu „anchetatorii” săi o soluție!

Participând la vernisajul unei expoziții, aseară, ce-mi văd ochii, chiar în fața Galeriei Municipale de Artă din str. Libertății nr. 2-4? O pungă plină cu gunoi, agățată de bara pe care era montat un coș de gunoi stradal. Adică, exact peste drum de Primăria Turda, într-o zonă pe care actualul primar chiar a înfrumusețat-o și curățat-o, dându-i un aspect european. Acum, reflecție: idiotul o fi vrut să protesteze că acel coș stradal era plin și el nu mai avea unde să-și îndese plasa cu gunoi sau o fi vrut să protesteze împotriva taxei de gunoi instituităla Turda și care va intra în vigoare din acest an? Pantru că este evident că omul nu plătește serviciul de salubritate la Prival.

Nene, deșeurile menajere nu se aruncă coșurile pentru gunoi stradal, educatule! La mai puțin de două sute de metri puteai găsi trei rampe de deșeuri menajere!

Tare mi-ar plăcea să știu că Poliția Locală l-a depistat pe cel care și-a agățat gunoiul acolo, de pe multele camere video ce sunt în zonă. Și tare mi-ar place să știu că l-a amendat cum se cuvine! Dar nu cred, la Turda trăiesc mulți needucați și nu mie teamă s-o spun.

One comment

  1. cristi Moldovanu says:

    Ar fi extraordinar sa l gaseasca pe dobitoc.Poate ne ajuta cineva care l a vazut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *