30
Ma, Apr
2 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă stabil, cu un salariu atractiv și beneficii pe măsură, atunci, Saint-Gobain Rigips are oportunitatea potrivită pentru tine.

Pe data de 7 decembrie, începând cu ora 9:00, Saint-Gobain te așteaptă la Ziua Porților Deschise orgianizată la noua Fabrică de Plăci de Gips-Carton, situată pe strada Trascăului nr.2, în Turda.

Vei avea oportunitatea de a interacționa cu echipa fabricii și de a afla mai multe despre mediul de lucru la Saint-Gobain Rigips. În cadrul evenimentului, ai șansa de a explora diverse oportunități de carieră, inclusiv posturi precum Operator de Producție, Inginer Mecanic și Laborant. De asemenea, vei putea aplica pe loc la postul care ți se potrivește.

Tururile ghidate sunt programate la orele 9:00, 10:00, 11:00, 14:00 și 15:00 pentru a facilita experiența participanților. Aceste tururi oferă ocazia de a vizita fabrica și de a obține mai multe detalii despre locurile de muncă disponibile.

Informații suplimentare și confirmări de participare pot fi obținute prin WhatsApp sau la numărul de telefon 0741 331 440.

Nu rata această oportunitate de a-ți construi o carieră de succes la Saint-Gobain Rigips!

Pin It