19
Dum, Mai
7 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In 24.04, echipa de robotică CyberPunk, a Colegiul Național Mihai Viteazul Turda, a fost în vizită la fabrica Star Assembly din Sebeș, parte a grupului Mercedes Benz.

 

Anamaria Pop, Mentor CyberPunk Robotics : “Vizita a asigurat elevilor deschiderea unor noi orizonturi în ceea ce privește dezvoltarea laturii profesionale.

Elevii au luat parte la studierea unei tehnici industriale complexe, dar și a unor moduri de management a linilor de producție, având astfel acces la o vedere în viitor spre o posibilă carieră.

Totodată, au stabilit relații de colaborare cu specialiștii complexului, primind diverse sfaturi de îmbunătățire a robotului lor, cheia de acces spre lumea industriei și a producției.

Transportul elevilor a fost asigurat de către firmele  Cabriolet și Hemisan precum și din fondurile proprii ale echipei.”

https://cyberpunkrobotics.ro/

 

Fabrica Mercedes din Sebes produce diferite tipuri de cutii de viteza pentru autoturismele Mercedes.  

In 2023 a fost construita o noua hala de productie de componente de inalta tehnologie pentru modelele electrice ale automobilelor Mercedes EQ

Noua hala are 30000 metri patrati si este alimentata in totalitate cu energie regenerabila.
https://www.stcu.ro/

 

 

Cabriolet este școală de conducători auto categoriile B, B-extins (tractare remorci peste 750 kg, BE (tractare remorci cu ansablu de vehicule peste 4250 kg), C, D, CE și școală de motocicliști categoriile A, A1, A2.

La promotia Moto Academia pentru scoala moto mai sunt inca 5 locuri la pretul de 1499 lei.

Cabriolet oferă prin tragere la sorți cursanților un cabriolet, marca Peugeot celor înscriși la școală  

Detalii pe https://permis-de-conducere.turda.ro  telefon 0264314136

 

Pin It