Miercuri, 14 Iunie 2017, de la orele 18, Tour D’Art (Turda, Piaţa Republicii nr. 14, la etaj) va găzdui lansarea volumului de poezii “Iubirea în căutarea adevărului” purtând semnătura scriitoarei Lili Oniş.

           Lili Oniş, cunoscută în municipiul Turda mai ales datorită activităţii ei la televiziunile locale, debutează cu acest prilej editorial.

           Volumul, apărut la Editura VitalPrevetEdit din Drăgoteşti, numără 138 de pagini, conţine 88 de poeme şi are un scurt cuvânt înainte semnat de autoare.        

           Manifestarea va avea invitați de marcă: managerul Editurii VitalPrevetEdit, scriitoarea craioveană Daniela Tiger, membră a Asociației Internaționale a Poeților Liceo Poetico de Benidorm, Spania, membră a Uniunii Scriitorilor Europeni, a Colegiului Director și vicepreședinte al Asociației Scriitorilor Academus, București, membră a Societății Culturale Anton Pann, Râmnicu Vâlcea, fondatoarea cenaclului Cafeneaua Literară Cetatea Băniei și a revistei culturale Cetatea Băniei, actriţa Teatrului “Aureliu Manea” din Turda, Doina Şoproni, profesorul universitar doctor Călin Felezeu şi scriitorul Horia Muntenus.

             Invitat special va fi Mezzosoprana Lavinia Bocu, nominalizată în revista ”Flacăra” la categoria ”OAMENI ŞI EVENIMENTE 2005, premiată în 2011 şi 2012 cu Medalia şi Diploma de „Ambasador al culturii” în cadrul Galei Premiilor Trustului de Presă „Ambasador” din Târgu Mureş, cea care în 2011 a primit Certificatul de Membru de Onoare Rotary International şi în 2013 a primit distincţia de Ambasador Cultural din partea Teatrului della Concordia din Monte Castello di Vibio (Italia) pentru calitatea prestaţiei artistice şi promovarea în lumea liricii a celui mai mic teatru din lume.

             Întâlnirea va fi moderată de omul de cultură Dana Deac. Intrarea este liberă.

 

 

Informaţii:

Dana Deac

Tel.: 0745.64.66.64

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh