27
Sam, Apr
1 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În semestrul I 2023 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au fost la datorie zilnic, efectuând 265 misiuni operative în slujba cetățenilor, desfășurate pe întreg teritoriul național.

Dintre acestea, 233 de misiuni au constat în intervenții SMURD, piloții unităţii acționând pentru acordarea asistenței medicale de urgență şi transferarea de urgență a pacienților critici.

Astfel, în primele 6 luni ale anului 2023, personalul aeronavigant al Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca a făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD, transportând la spital 171 de persoane.

Misiunile de salvare au fost realizate prin punctele de operare aeromedicale, astfel: Jibou – 170 intervenții, Caransebeş – 41 intervenții, Brașov – 13 intervenții, Mureș – 8 intervenții, București – 1 intervenție.

Pe parcursul semestrului I 2023, personalul aeronavigant al unității a executat în cadrul punctelor de operare aeromedicale menţionate un volum de aproximativ 270 ore de zbor, îndeplinind misiunile de zbor în deplină securitate aeronautică.

Personalul din Centrul Operaţional al unităţii a coordonat un număr de 624 misiuni aeriene în primele 6 luni ale anului 2023 pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.

Asigurarea meteorologică a fost realizată în semestrul I 2023 prin furnizarea operativă a datelor şi informaţiilor privind evoluţia condiţiilor meteorologice, care au contribuit la executarea în condiţii de securitate a 732 misiuni de zbor de către elicopterele I.G.Av.

În continuare, personalul navigant al Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca va acționa cu profesionalism pentru a interveni în misiuni aeromedicale, de ordine și siguranță publică.

 

 

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh