04
Sam, Mai
1 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un cititor ne-a trimis această fotografie, făcută în 22 iunie 2016 la intrarea în spitalul turdean. Ea ilustrează un adevărThumbnail image dureros: la această instituție sanitară s-au făcut lucrări multe, pe bani mulți dar nimeni din conducerea sa nu prezintă realitatea din spatele acestor contracte de lucrări.

În urmă cu trei zile s-au prăbușit bucăți serioase din tavanul de la intrarea în Compartimentul Primiri-Urgențe de la Spitalul Municipal Turda. „Dacă ar fi căzut în capul cuiva, acel om ar fi putut fi rănit serios. Să facem haz de necaz: cum ar fi fost să fi fost rănit chiar la Urgențe? Cu viața oamenilor nu e bine să glumim. La acest spital s-au făcut multe lucrări de mântuială.

Nu ar strica un control mai serios, să se vadă ce s-a făcut cu banii dați la acest spital. Și deputatul Irimie și senatorul Cordoș și Cristian Matei s-au tot lăudat cu miliarde aduse de la guvern pentru acest spital. Unde sunt, că ne cade tavanul în cap?!”, ne-a scris cititorul care ne-a rugat să nu-i dezvăluim identitatea.

 

Stimați cititori, nu uitați că ne puteți scrie oricând la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a ne semnala lucruri mai mult sau mai puțin ieșite din comun dar care ne afectează zilnic viața. Tot acolo puteți trimite fotografii și filmări dar și comentariile dumneavoastră referitor la acel subiect.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh