27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ANIVERSAREA de 28 de ani de existență a Clubului de DANS SPORTIV POTAISSA  Turda,  a avut loc vineri 17 martie la Restaurantul Sun Garden. Aproximativ 270 de persoane au participat la eveniment, din care 113 au fost sportivi, însoțiți de părinți, bunici, frați sau alți apropiați.
Programul artistic a fost susținut chiar de sportivii prezenți care au prezentat dans sportiv, dans de caracter, dans de linie, dar și dansuri tematice, toți evoluând cu dăruire și bucurie.
Au fost premiați cu medalii și diplome de onoare nu mai puțin de 113 sportivi care fac cinste clubului în prezent.
De asemenea au fost premiați 6 sportivi din "garda veche"  a clubului, care în acest moment frecventează cursurile de dans pentru adulți sau au copiii înscriși într-una din grupele clubului. Aceștia sunt: ALINA NEMEȘ (căs. SIMINA), ALINA SĂVAN (căs. ROTAR), RALUCA COSTESCU (căs. NICOLESCU), CORINA VAMOȘ (căs. PATAKI), OARĂ TUDOR și SEBASTIAN SAS.
Concursul "Aniversare -28", a presupus participarea unei perechi formate dintr-un copil și părintele lui și câteva probe de concurs. Câștigătorii Locului 1 au primit cadou o pereche de PANTOFI de DANS din partea firmei ARINA SHOES MOLDOVA, locul al 2-lea a obținut un GIFT CARD la Restaurantul MEATinc. CLUJ NAPOCA , locul 3, 4 și 5 câte un VOUCHER CADOU oferit de Clubul de DANS SPORTIV POTAISSA, locul 6 - PACHET CADOU oferit de ORIFLAME și locurile 7-9 câte un cadou din partea clubului.
Toți participanții la acest concurs, dar și prezentatorii, Toni Rus și Daria Puca, juriul format din Răzvan Nicola, Daniel Dabija, Ella Crișan, Alexia Pop, d-na prof. Simona Șimonca și d-na prof. Camelia Berekmeri, cât și toți cei care au ajutat, au primit câte un PACHET de la ASOCIAȚIA ACTIV PENTRU TINE.
Au fost premiați și antrenorii clubului: DIANA și ALIN MIRON pentru activitatea și munca depusă în cei 28 de ani.
Sportiva RUS ADELINA a câștigat la tombolă un pachet oferit de ORIFLAME, reprezentată de d-na IOANA COSTIȘOR.
Felicitări tuturor și mult succes !
LA MULȚI ANI - CLUBUL de DANS SPORTIV POTAISSA TURDA !

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh