27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Meciuri cu finaluri pe muchie de cuțit, în partidele din debutul actualei ediții de campionat, pentru formația turdeană de handbal masculin AHC Potaissa.

În ultima etapă a pierdut pe nedrept cu Minaur Baia Mare, la ultima aruncare de la 7 m, după încheierea timpului regulamentar de joc.

În urma acelui rezultat, AHC Potaissa a căzut pe locul 8 iar sâmbătă, 23 septembrie, primește vizita celor de la  CSM Focșani.

CSM Focșani ocupă poziția a șaptea în clasamentul Ligii Zimbrilor la Handbal masculin, cu 6 puncte acumulate, cu două mai mult decât turdenii.

Focșănenii au înregistrat în primele 4 etape două victorii și tot atâtea înfrângeri, în timp ce „Magnificii” au reușit doar o victorie, un egal și au suferit două înfrângeri.

Așadar handbaliștii Potaissei Turda au nevoie de sprijinul galeriei și a publicului de acasă, la meciul cu Focșani pentru a reuși victoria și a trece în față.

Partida găzduită de sala „Gheorghe Barițiu”  este programată de la ora 18 și va fi condusă de cuplul de arbitri Pârvu-Potârniche.

Biletele pot fi achiziționate de la cafeneaua Corso, din Centrul istoric, sau de la sală,cu o oră înainte de începerea partidei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh