27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Karateka turdeană Maria Simina Morar, cea mai titrată sportivă din zonă în ultimul deceniu, s-a întors, la final de septembrie, în Scoția, la Dundee, unde în iulie cucerise 6 medalii și 5 titluri de campioană mondială.

Se pare că sportivei noastre îi priește aerul umed și răcoros al frumosului oraș scoțian, pentru că iată, de această dată a reușit cucerirea a nu mai puțin de 5 medalii la o prestigioasă competiție organizată acolo.

Pentru sportiva turdeană, Openul Internațional dotat cu Cupa Kanzen de la Dundee este una dintre competițiile favorite, la care a câștigat o duzină întreagă de medalii, de-a lungul ultimilor ani și la care, în 2019, la prima sa participare, a obținut inclusiv titlul de "CEL MAI BUN SPORTIV AL COMPETIȚIEI”.

Dacă la ediția de anul trecut, Maria a cucerit trei medalii de aur, la cea de-a 9-a ediție a Kanzen Cup International Open, care a avut loc pe 30 septembrie 2023, sportiva turdeană a reușit, pe lângă cele trei medalii de aur la kata individual, kumite individual și kumite sanbon, și o medalie de argint la kata echipe și una de bronz la kata perechi.

Dealfel, sportiva antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko și Jozsef Drocsa, când alți tineri de vârsta ei se bucurau necondiționat de vacanța de vară, și-a văzut de antrenamente, pentru că urma, pentru ea, o lună septembrie plină de competiții.

Iar rezultatele nu au întârziat să apară, Maria cucerind la cea de-a doua ediție a Galei Internaționale de karate, WUKF, de la Timișoara două medalii de aur, iar o săptămână mai târziu, la Cupa României la Karate WUKF, desfășurată în perioada15-17 septembrie 2023, la Cluj-Napoca, și-a adăugat la prestigiosul palmares alte cinci medalii, dintre care 4 de aur și una de argint.

Astfel că sportiva turdeană, componentă a echipei de karate WUKF a clubului CS Politehnica Cluj-Napoca, a încununat o lună septembrie de excepție cu rezultatele excelente din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh