27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu nu mai puțin de șapte medalii și 6 titluri europene s-a întors turdeanca Maria Simina Morar de la  Campionatele europene de karate WUKF.

WUKF European Karate Championships s-a desfășurat pe Coasta de Azur, la Antibes, în Franța, în perioada 15-19 nov.2023

Maria Simina Morar, cea mai titrată sportivă turdeană a ultimilor ani, a cucerit nu mai puțin de 6 medalii de aur și una de argint la aceste campionate europene, încununându-se drept campioană europeană la 6 categorii dar a cucerit și o medalie de argint și titlul de vicecampioană europeană la o a șaptea categorie.

„Suntem mândri de tine și de modul în care ai dovedit, încă o dată, că fiecare concurs este o provocare, peste care se poate trece asemeni unui învingător, cu multă concentrare și echilibru.

Felicitări și mulțumiri antrenorilor tăi care ți-au fost alături și te-au pregătit, precum și clubului C.S.Politehnica Cluj-Napoca. Felicitări întregii echipe a României care a fost la înălțime, dovedindu-și valoarea”, transmit părinții și apropiații Mariei Simina Morar, după aceste extraordinare noi performanțe.

Componentă a delegației României și reprezentantă a Clubului Sportiv Politehnica Cluj, Maria Simina Morar este antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko și Jozsef Drocsa.

La cea de-a 13-a ediție a Campionatului European de Karate WUKF de la Antibes, din Franța, la care au participat peste 2000 de sportivi din 39 de țări,  România a fost reprezentată de peste 200 de sportivi care au reușit să o claseze în fruntea clasamentului european cu 80  de medalii de aur, 84 de argint și tot atâtea de bronz.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh