03
Vi, Mai
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Marți, 17 august, de la ora 13, vor fi reluate ședințele Consiliului local Turda cu prezența fizică a aleșilor locali. Asta după ce, practic, de la investirea în funcțiile câștigate în urma alegerilor locale din 28 septembrie 2020, consilierii locali au fost constrânșiconsiliul local turda să-și desfășoare întrunirile online, din cauza pandemiei de coronavirus, cu aferentele dificultăți de comunicare și acțiune.

Mâine, de la ora 13 însă, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda, va avea loc ședința ordinară a lunii august 2021, cu aleșii locali prezenți în sala de ședințe.

Pe ordinea de zi a ședinței se află 13 puncte.

După prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare precedente, consilierii vor dezbate proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului pe anul 2021.

Un alt proiect de hotărâre care va fi dezbătut este cel privind aprobarea Devizului general actualizat și a principalilor indicatori tehnico-economici actualizați pentru proiectul intitulat “Fazarea Proiectului Reabilitarea Sitului Poluant Istoric – Depozit  Deseuri Periculoase UCT – Posta Rat (Municipiul Turda)”.

Aceleași aprobări sunt propuse consilierilor locali și pentru alte două proiecte

”Reabilitare și modernizare  străzi în Municipiul Turda – CARTIERUL INDUSTRIAL – LOT 2” finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020 și ”Reabilitare și modernizare străzi în Municipiul Turda – CARTIERUL INDUSTRIAL – LOT 3” finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020.

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, propune consilierilor locali un proiect de hotărâre privind declararea ca locuințe de necesitate a unor locuințe sociale libere și repartizarea nominală a acestora persoanelor și familiilor din municipiul Turda care vor primii locuință de necesitate.

Pe lângă altele, un alt proiect important este cel privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al societății Salina Turda S.A.

Ședința ordinară a Consiliului local se va încheia cu propuneri, întrebări, interpelări ale aleșilor pentru executivul local.

Citește aici întreaga Ordine de zi a ședinței de mâine: https://turdainfo.ro/index.php/turda-96332/21700-sedinta-ordinara-a-consiliului-local-turda-marti-17-august-vezi-ordinea-de-zi

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh