28
Dum, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Am votat pentru construirea unui pol de dreapta, ca alternativă la guvernarea mincinoasă a PSD și la extremismul AUR, care ne împinge în afara lumii civilizate.

Împreună, ne angajăm să punem în mișcare o schimbare semnificativă, să dăm României direcția de care are nevoie.

Amintiți-vă, ori de câte ori forțele de dreapta au fost unite, au câștigat!

Este momentul ca USR să preia această misiune și să construiască un nou pol de dreapta. Suntem conștienți că majoritatea românilor își dorește o schimbare și ne asumăm responsabilitatea de a le oferi această alternativă.

Strategia noastră politică pentru alegerile din anul viitor este bazată pe 10 angajamente esențiale, printre care reconstrucția statului pe baze de onestitate și performanță, egalitatea tuturor în fața legii, consolidarea democrației și prioritizarea educației și a sănătății.

Credem cu tărie într-un viitor european al României, responsabilitate fiscal-bugetară și încurajăm investițiile în energie verde. În același timp, ne angajăm să susținem comunitățile românești din Diaspora și să stabilim un parteneriat corect cu mediul privat.

USR vine în fața clujenilor și a românilor cu o reformă administrativ teritorială radicală, de la desființarea unor instituții parazit, la debirocratizare și regionalizare. Se vorbește despre regionalizarea României de 23 de ani, dar nici PSD și nici PNL nu au făcut nimic. USR se va prezenta în fața clujenilor și a românilor cu un plan clar.

În lunile următoare, vom purta discuții cu partide, oameni politici, organizații civice, antreprenori și oameni din mediul academic pentru a forma acest pol de dreapta. Cine și cum va face parte din această alianță vor fi decise în acest proces.

Obiectivul nostru final este de a oferi României o alternativă credibilă bazată pe valorile modernității și reformismului.

Vă încurajăm să vă alăturați eforturilor noastre de a forma acest pol de dreapta. Să muncim împreună pentru o țară mai bună, mai dreaptă și mai prosperă, pentru țara pe care azi doar o visăm.

USRCluj

Oana Murariu

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh