26
Vi, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primăria Municipiului Turda începe lucrările pentru fluidizarea circulației și realizarea a 17 locuri de parcare noi, în zona centrală!

Mâine, 23.03.2017, încep lucrările de realizare a noilor locuri de parcare din zona centrală, de la intersecția străzilor Republicii și Coșbuc, doar pe latura stangă, până la primul gang de la Piața Centrală. Se va supralărgi partea carosabilă cu aproximativ 3 metri, obținându-se astfel  un număr de 17 locuri de parcare în plus. Între primul gang de la Piața Centrală și Serviciul Evidența Populației, locurile de parcare rămân neschimbate.

 

Lucrările se vor efectua în maximum 30 de zile,  în lucrări succesive. Nu vor fi afectate căile de acces la locuințele de pe Str. Republicii și nici trecerile de pietoni. Rugăm participanții la trafic să fie înțelegători în cazul unor eventuale îngreunări temporare a traficului.

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh