09
Joi, Mai
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma ședințelor Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul  Turda, a discuțiilor avute în cadrul acestora precum și ținând cont de solicitările cetățenilor, Primăria Municipiului Turda a luat mai multe hotărâri menite să fluidizeze circulația în oraș, dar și să mărească numărul de locuri de parcare.

Astfel, în zona Oprișani, Micro III, s-a decis instituirea de sensuri unice pe următoarele artere de circulație:

- str. Narciselor, prin modificarea sensului unic existent, asigurând circulația dinspre intersecția str. Nuferilor - Piața Agroalimentară spre str. Lotus, precum și montarea indicatoarelor.

 

 



 

 

 

- str. Lianelor, cu sensul de circulație dinspre intersecția cu str. Lotus spre sensul giratoriu, până la accesul din fața complexului aflat la intersecția cu str. Nuferilor, precum și montarea de indicatoare.

 

 

 

 

 

 

 

- str. Macilor și o parte din str. Lotus cuprinsă între str. Amurgului și str Zambilelor, cu sensul de circulatie dinspre str. Tineretului de la intersecția str. Macilor cu str. Zambilelor până la intersecția dintre str. Lotus cu str. Zambilelor, precum și instalarea de indicatoare.

 

 

 

 

 

 

 

Autoritățile locale nu au stablit, încă, data la care aceste noi reglementări de circulație rutieră vor fi instituite, întrucât se așteaptă achiziționarea semnelor de circulație necesare. Apoi, o perioadă de circa dou săptămâni, polițiștii locali vor fi prezenți în intersecțiile noilor sensuri unice, pentru a-i ajuta pe localnici să se obișnuiască rapid cu noile reguli. Vom anunța și noi când noile sensuri unice vor intra în viguare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh