27
Sam, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Cristian Matei, primarul municipiului Turda:O poveste despre transformarea unui teren neamenajat într-un spațiu cultural dedicat istoriei și culturii.
??În cadrul proiectului “Extinderea casei rurale și înființarea secției etnografice a Muzeului de Istorie Turda”, a fost construită, dotată și echipată o clădire modernă și un pavilion, care începând din acest an va funcționa ca secție Etnografică a Muzeului de Istorie.
?Clădirea în suprafață de 309,83 mp a fost dotată cu mobilier de exterior și interior pentru a putea susține diverse evenimente, workshop-uri, expoziții și atelierele de creație artistică și artizanală.
În plus, s-a construit o platformă ca și bază pentru un proiect inedit, o șură istorică reconstituită, adusă de pe Valea Arieșului, în care se vor putea organiza spectacole și ateliere în aer liber.
?De asemenea, au fost amenajate căi de acces, facilități de parcare, spații verzi, stație de încărcare electrică, barieră de acces, sistem de supraveghere video, panouri fotovoltaice instalate pe acoperiș, precum și cale de acces pentru persoanele cu handicap.
?Continuăm investițiile în infrastructura culturală a orașului nostru, concentrându-ne și pe atragerea unui număr cât mai mare de turiști!"

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh