30
Ma, Apr
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vă invităm la Târgul Mărțișorului, în perioada 26 februarie – 8 martie 2024, între orele 10.00 – 17.00, când Piața Tricolorului va găzdui peste 20 de producători ce vor expune cele mai frumoase și originale mărțișoare. Este o oportunitate de a vă încărca sufletul cu energie pozitivă și de a vă bucura de sosirea primăverii.

Pe lângă diversitatea mărțișoarelor, târgul va oferi și momente artistice de neuitat. În ziua de 26 februarie, deschiderea va avea loc de la ora 15:00, iar în zilele de 1 și 8 martie, spectacolele vor începe începând cu ora 13:00. Spectacolele vor fi susținute de Ansamblurile Folclorice ȚARINA și DATINA TURDEANĂ, Clubul de Canto ARIA, Clubul de Dans PHOENIX și Clubul de Dans Sportiv POTAISSA Turda. Aceste momente de artă și cultură vor completa atmosfera festivă a târgului și vor încânta publicul de toate vârstele.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați sărbătorii primăverii la Târgul Mărțișorului din Piața Tricolorului și să împărtășim împreună bucuria primăverii.

 

Vă așteptăm cu drag!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh