29
Lun, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

APAH Transilvania a fost invitată să susțină o prezentare despre managementul voluntarilor în cadrul Conferinței  ”Open DOORS” din cadrul proiectului Doors – Dezvoltarea organizațională a ONG-urilor din România pentru Sustenabilitate, proiect derulat de Fundația Regală Margareta a României.

Open DOORS a fost un eveniment de networking și sharing de bune practici desfășurat  în perioada 1-3 martie 2024, la București,  unde  20 de organizații non-profit din întreaga țară au discutat despre  modalitățile optime de dezvoltare ale organizației, implicarea  în dezvoltarea comunităților precum și mobilizarea de resurse.

Prima zi de eveniment a fost dedicată dezvoltării organizaționale. Teme precum cultura organizațională, managementul organizațiilor non-profit și leadership-ul au reținut atenția participanților și au dat naștere unor discuții constructive, menite să genereze schimbare în societate.

Cea de-a doua zi de proiect  a avut ca subiect discuțiile despre stakeholderii principali din comunități  și modul în care aceștia pot colabora mai bine pentru a-și atinge obiectivele. Cei prezenți la eveniment au dezbătut parteneriatele cu autoritățile, relațiile cu mediul de afaceri și cointeresarea membrilor comunității, transformarea unui obiectiv de dezvoltare comunitară într-un proiect win-win.

Ultima zi a proiectului a fost rezervată dezvoltării capacității de mobilizare a resurselor. Teme precum comunicarea și fundraising-ul, promovarea online și tips&tricks în scrierea de propuneri de finanțare  au fost subiectele care au reținut atenția participanților.

Evenimentul a fost cu adevărat valoros și nu doar din prisma complexității temelor ci și a organizării și a speaker-ilor invitați. Am legat noi prietenii și viitoare colaborări cu asociații din întreaga țară.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh