29
Lun, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Transformarea digitală a Municipiului Turda reprezintă un pas important spre modernizarea și îmbunătățirea calității vieții urbane. Această strategie se aplică în toate aspectele vieții comunității, de la administrația publică și serviciile de sănătate, până la educație, urbanism, mediu înconjurător și turism.

 Strategia de transformare digitală 2024-2034 a Turzii se concentrează pe patru piloni principali: modernizarea infrastructurii IT, digitalizarea serviciilor publice, promovarea inovației și tehnologiei în sectorul privat, și dezvoltarea competențelor digitale ale cetățenilor.

 Cristian Matei, primarul municipiului Turda: “Suntem conștienți că schimbarea nu este întotdeauna ușoară și că transformarea digitală necesită investiții în tehnologie, dar și un accent deosebit pe implicarea cetățenilor, pe educație și formare. Prin urmare, lansăm în dezbatere publică Strategia de Transformare Digitală 2024 - 2034, elaborată în parteneriat cu expertiza clusterului Cluj IT, un lider recunoscut în domeniul tehnologiei informației și inovației.

 Prin accesarea link-ului https://primariaturda.ro/transformare-digitala-a-municipiului-turda/#administratie-publica, fiecare locuitor are oportunitatea de a contribui cu idei și sugestii în acest proces de digitalizare.

 Mulțumim partenerilor de încredere de la Cluj IT: Stelian Brad - Președinte Cluj IT și manager proiect; Paulina Mitrea - Expert smart city eHealth (Sănătate inteligentă) și smart trafic; Daniel Homorodean - Expert administrație inteligentă; Erik Barna - Expert digitalizare în urbanism și planificare urbană; Ciprian Oprișa - Expert Securitate Cibernetică; Cosmin Porumb - Expert digitalizare în educație (eLearning); Bogdan Ciotlăuș - Expert infrastructură de digitalizare/Soluții Cloud.

 Obiectivul final al acestei transformări digitale este de a face orașul mai eficient și prosper, aducând în final beneficii tuturor cetățenilor.

 Împreună modelăm viitorul digital al orasului!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh