28
Dum, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lucrările de construire a autobazei sunt executate în baza proiectului cu finanțare europeană „Revitalizarea spațiului pietonal din centrul istoric al municipiului Turda, construire autobază și amenajare park and ride”. După finalizarea acestui proiect ambiţios, se vor aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește calitatea serviciilor noastre de transport urban.

Lucrările de finisaj interior ale halei de garare se apropie de încheiere. Cablajele electrice s-au finalizat atât în corpul administrativ cât și în hală.

S-au efectuat toate rețelele de apa, rețeaua de hidranți este finalizată și a fost executată proba de etanșeitate. Structura metalică de pe hală este montată în totalitate, urmează să fie placată cu tablă click pentru a se finaliza aspectul exterior al clădirii.

Lucrările la finisajele interioare ale clădirii administrative sunt în curs de desfășurare, s-a turnat șapa autonivelantă în corpul administrativ, urmând a se monta și tarketul.

Se lucrează și la amenajarea exterioară, urmând să fie turnat ultimul strat de asfalt.

Suntem tot mai aproape de punerea în funcțiune a acestor clădiri iar aceste facilități vor oferi condiții optime pentru gararea și întreținerea autobuzelor electrice, contribuind astfel la eficientizarea transportului urban în Turda.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh