17
Mie, Iul
0 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu și localitatea Cornești, furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 30.03.2023, între orele 05:00 - 23:00, în localitatea Mihai Viteazu și localitatea Cornești (str. Muncii).
 
De asemenea, în data de 30.03.2023, între orele 05:00 - 23:00, apa potabilă va fi furnizată cu presiune redusă în municipiul Turda, cartierele Micro 1, Micro 2, Micro 3, Poiana și Cartierul Industrial.
 
Întreruperea furnizării apei potabile și furnizarea cu presiune redusă este necesară pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire rețea aducțiune alimentare cu apă potabilă în Uzina de apă Mihai Viteazu.
 
Va rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Pe parcursul efectuării lucrărilor, în perioada menționată, pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. 
 
Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere
Pin It