30
Joi, Mai
10 New Articles

Anunțuri
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O scoala de soferi pune la dispozitia publicului din zona Turda Campia Turzii posibilitatea de a se scolariza in afara orelor de lucru

 

Scolarizare este disponibila la scoala de conducatori auto Cabriolet dupa ora 16.00, pana la 21.00 in timpul saptamanii sau in zilele de weekend

 

Dana Faur Director Cabriolet: Desi in mod normal orarul scolii este de la 08.00 la 16.00 cei ce sunt la serviciu, la slujba lor, in acest interval vor avea posibilitatea sa se scolarizeze in intervalul 16.00-21.00, in zilele lucratoare, la categoria B, autoturism,  autocamion C, CE si dupa inceperea sezonului moto si la motocicleta A1, A2, A..

Lucrul dupa program presupune un cost suplimentar de 499 de lei pentru cei ce vor sa faca orele in acest interval orar.

Acest cost suplimentar va fi achitat incepand de la 01 martie 2024.

Pana la aceasta data scoala de conducatori auto in intervalul 16.00-21.00 se va face, fara cost suplimentar, pentru toti cei  inscrisi chiar daca doresc sa faca scoala mai tarziu.

 

 

Scoala de conducatori auto in weekend

Pentru scoala in zilele de sambata si duminica la categoria autoturism B, pretul este si el marit fiind cu 899 de lei mai mult decat in zilele lucratoare.

Acest lucru este generat de faptul ca legislatia muncii impune ca instructorii, care lucreaza in weekend, sa fie platiti dublu decat in zilele lucratoare.

 

 

Scoala de conducatori auto si moto in limba maghiara

Cei ce doresc sa se instruiasca in limba materna, maghiara, la categoriile B autoturism sau A motocicleta vor avea posibilitatea sa aleaga un instructor, vorbitor de limba maghiara, pentru practica de conducere a automobilului.

Partea de instruire teoretica la sala se va face in limba romana.

Pentru alegerea instructorilor vorbitori de limba maghiara, exista un cost suplimentar de 249 de lei care se va achita pentru cei inscrisi dupa data de 1 martie 2024.

Pana la acesta data doritorii vor putea sa se inscrie la scoala de conducatori auto in limba maghiara fara cost suplimentar.Jó utat kollégák!

 

 

Scoala de conducatori auto si moto in limba engleza

Dat fiind numarul din ce in ce mai mare al strainilor care lucreaza pe meleagurile mioritice din ce in ce mai multi dintre ei isi doresc sa obtina dreptul de a conduce vehicule in Europa.

La scoala de conducatori auto Cabriolet s-au prezentat pana acum cetateni din Pakistan, Sri Lanka sau Polonia.

Instruirea practica se face in limba engleza, la categoriile B, autoturism sau A motocicleta (A1, A2, A), iar cursantii primesc manuale de legislatie in engleza.

De asemenea acestia vor avea acces la chestionare adaptate legislatiei din Romania, in limba  lui Shakespeare.  We wish you a good trip at the wheel!

 

 

La scoala de conducere Cabriolet premiantii sunt premiati

Pentru a stimula procesul de invatare scoala Cabriolet premiaza pe toti cei care isi iau examenul din prima incercare returnandu-le o parte din taxa de scolarizare.

 

Doamna Metea Ioana Adriana are 45 de ani, este mama a 3 copii si si-a luat atat examenul la teorie cat si cel practic din prima incercare primind inapoi de la directorul firmei, Faur Dana, o parte din tariful de scolarizare.

La rand am fost ultima, ieri, la examenul practic cu politia.

Mai fusesesera 12 persoane de la alte scoli si multe au cazut examenul.

Una chiar a renuntat; mai daduse examen odata si cazuse asa ca s-a gandit sa se mai pregateasca.

Am fost terminata cu emotiile.

M-a pus examinatorul sa fac o parcare cu spatele, chiar la inceput si crezusem ca nu am facut bine, asa ca atunci cand am auzit politistul examinator spunind “acum mergem la dreapta” am stiut ca o sa iau examenul.

La teorie n-am avut deloc emotii.

Pe tot parcursul orelor de legislatie, la scoala, nu am absentat de loc; daca nu am inteles ceva mi-a explicat intotdeauna domnul profesor de legislatie.

Veneam, cu o ora si ceva inainte de inceputul cursurilor de legislatie rutiera, sa mai fac chestionarele de la scoala; faceam si acasa pe calculator chestionarele puse la dispozitie de scoala dar aici, la sala de curs,  poti sa te concentrezi mai bine.

Am primit de la scoala de soferi semnele de incepator, la fel ca toti ceilalti absolventi.

Deocamdata o sa conduc autoturismul baiatului meu, cu cutie automata.

Eu am ales sa fac scoala pe cutie automata pentru ca iti permite sa te concentrezi mai bine pe siguranta in trafic"

 

 

 

Toti cei inscrisi la scoala au prosibilitatea sa castige un autoturism decapotabil cabriolet

Scoala Cabriolet organizeaza o tombola in luna septembrie pe data de 15 dand posibilitatea, celor care se inscriu școala , pana la acea data să câstige un autoturism decapotabil Peugeot 207 cc.

Capacitatea cilindrică a autoturismului este de 1600 centimetri cubi, functionează cu benzină, generand 120 de cai putere, ceea ce, la greutatea de o tonă, face această decapotabilă foarte sportivă.

Interiorul este drapat în piele albă iar scaunele sunt încălzite.

 

 

Firma CABRIOLET  a fost infiintata in luna mai a anului 1993, astazi fiind recunoscuta ca scoala de conducere auto cu traditie in Turda si in judetul Cluj. Standardul calitatii activitatilor sus-mentionate este asigurat de catre specialisti in domeniu, acestia fiind in majoritate absolventi de invatamant superior, detinatori ai unor atestate/certificate care le confera posibilitatea sa organizeze si sa conduca intregul proces de pregatire si perfectionare, atat in cadrul Centrului de pregatire si perfectionare si a scolii de conducere-auto, cat si in domeniul activitatilor conexe.

Atat parcul auto detinut de societatea CABRIOLET, mereu receptiva la nou si la cerintele cursantilor, cat si dotarile moderne care sporesc eficacitatea procesului de asimilare a cursurilor specifice, reusesc sa ridice unitatea la standardele impuse de Uniunea Europeana, si sa faca din scoala CABRIOLET  cea mai populara si respectata scoala de conducere auto din Turda.

Detalii https://cabriolet.turda.ro telefon 0264314136

Pin It