20
Sam, Apr
26 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia-Turzii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale cu ocazia târgului săptămânal desfăşurat în municipiu.

În data de 11 aprilie a.c., între orele 09.00 – 14.00, cu ocazia desfăşurării târgului săptămânal,  Poliţia municipiului Câmpia Turzii  a desfăşurat pe raza de competenţă, o acţiune având ca scop: prevenirea  şi combaterea faptelor antisociale, creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în vigoare.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea unui număr de 36 de persoane, au fost controlate 22 de autoturisme şi autoutilitare, au fost verificaţi 4 producători agricoli şi 4 persoane fizice autorizate. De asemenea au fost conduse la sediul poliţiei pentru clarificarea unor aspecte legale 3 persoane şi au fost executate două mandate de aducere.

Neregulile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 19 sancţiuni contraventionale, din care 15 la regimul rutier în conformitate cu OUG 195/2002 şi 4 la Legea 61/1991 republicată, pentru sancţionarea unor norme de convieţuire social, a ordinii şi liniştii publice.

 

IPJ Cluj

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh