22
Vi, Feb
47 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

 În luna dedicată vârstnicilor și în anul Centenarului Marii Uniri, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a pregătit un spectacol folcloric de excepție, care-l va avea în prim-plan pe reputatul solist de muzică populară, preot, Marius Ciprian Pop.

Evenimentul va avea loc joi, 11 octombrie 2018, cu începere de la ora 18:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din municipiul Câmpia Turzii.

Pe lângă piesele sale celebre, interpretul va oferi publicului din Câmpia Turzii momente pline de tradiție și dăruire sufletească.

„Este o ocazie specială de a-i sărbători atât pe părinții și bunicii noștri, având în vedere că în 1 octombrie a fost Ziua Internațională a Persoanelor Vîrstnice, cât și un prilej de rememorare a acelor fapte de voință și dragoste strămoșească prin care s-a înfăptuit Marea Unire, de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Spectacolul care va avea loc joi 11 octombrie 2018 se înscrie în seria evenimentelor cultural-artistice dedicate celebrării a 100 de ani de la Marea Unire – cel mai însemnat eveniment din istoria poporului român.

Intrarea la spectacol este liberă, pentru ca toți cetățenii municipiului care îndrăgesc muzica populară  și patriotică să se poată bucura de acest festin cultural.

Vă așteptăm să participați la Palatul Cultural „Ionel Floașiu”, pentru a simți vibrația folclorului românesc și valorile neamului nostru din veacuri.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh