29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de la  La Lorraine Câmpia Turzii au explicat, pentru TVR Cluj, că nu au găsit muncitori români, deși au căutat în toată țara. Bineînțeles că nu au vorbit nicio secundă despre cât iau salariu vietnamezii și ce salarii oferă muncitorilor români.la lorraine razvan bosomoiu

Răzvan Boșomoiu, manager general La Lorraine Câmpia Turzii, a declarat pentru TVR Cluj: „Noi am încercat timp de șase-șapte luni poate și mai bine, să găsim muncitori în România.  Nu am reușit, indiferent cât de departe ne-am dus de zona Clujului. Ca atare, dată fiind presiunea clienților care cer din ce în ce mai mult produs și  lipsa de forță de muncă din zonă și din România, am fost nevoiți să ne ducem spre altă țară”, a sus managerul general La Lorraine”.

„Deocamdată cei 50 de muncitori vietnamezi lucrează în zona de ambalare, însă pe măsură ce vor putea fi calificați, aceștia ar putea munci și în alte sectoare, susțin reprezentanții angajatorului”, ne informează reporterul TVR Cluj, Anca Babioana. Cei 50 de vietnamezi se declară bucuroși că au putut veni în România la un salariu mai bun decât puteau obține în țara lor.

La Lorraine România este prima fabrică de panificaţie precoaptă congelată ultramodernă din România, un joint venture dintre Macromex și Vanobake Group, principalul producător de panificaţie congelată din Belgia.

În urma unor investiții care au depășit 40 mil. euro, la care se adaugă peste 25 mil. euro investiții în lanțul de distribuție realizate de Macromex, unul dintre partenerii companiei La Lorraine, fabrica din Câmpia Turzii este cel mai mare procesator de făină din România și una dintre cele mai moderne și performante unitați de panificație din Centrul și Estul Europei. În plus sunt prevăzute investiții, în continuare, de peste 30 mil euro în următorii 3 ani, susțineau cei de la La Lorraine în 2018.

 

Foto: Captura video TVR Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh