29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma sesizărilor utilizatorilor din municipiul Câmpia Turzii cu privire la un anumit disconfort organoleptic (gust și miros al apei) Compania de Apă Arieș a suplimentat, începând cu data de 23.09.2019, numărulcalitatea apei și frecvența analizelor privind indicatorii de calitate ai apei potabile în municipiu. Astfel, rezultatele analizelor efectuate reconfirmă calitatea și potabilitatea apei produsă și distribuită de către Compania de Apă Arieș utilizatorilor din municipiul Câmpia Turzii.

Laboratorul Analize Ape Potabile din cadrul CAA monitorizează permanent rețeaua de distribuție a apei potabile și sursele de apă, fiind prelevate zilnic probe. Rezultatele probelor prelevate în aceste zile nu indică depășiri ale valorilor parametrilor de calitate ai apei potabile iar parametrii de calitate analizați sunt în limita legală. Aceste informații pot fi consultate în buletinele de analiză publicate pe site-ul companiei www.caaries.ro accesând următorul link https://caaries.ro/buletin-de-analiza/.

Echipele CAA sunt în permanență în teren și depun toate eforturile necesare pentru identificarea și soluționarea tuturor problemelor semnalate de consumatori. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh