20
Sam, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul municipiului Cțmpia Turzii și-a făcut un obicei din a supraveghea, personal, intervențiile drumarilor din subordinea sa, pentru deszăpezirea orașului. Iată ce transmitea Lojigan la ora 2.00 noapea, concetățenilor săi: „Prima ninsoare adevărată a venit și la Câmpia Turzii (cod galben de ninsoare).deszapezire campia turzii
Este ora 02.00 noaptea și acum m-am întors de la o verificare în teren a modului în care colegii de la Domeniul Public se ocupă de deszăpezirea orașului.
De la ora 12.30, când a început ninsoarea, toate utilajele Domeniului Public sunt pe teren, în toate cartierele orașului, conform ordinii de prioritate stabilite de Comandamentul de iarnă din cadrul Comitetului Local pentru situații de urgență.. Deși se circulă în condiții de iarnă nu există drumuri blocate sau pe care să se circule dificil.
Am discutat cu taximetriștii din oraș și nu mi-au sesizat probleme în trafic. În același timp colegii de la Poliția Locală sunt pe teren și monitorizează situația traficului în oraș.
Dacă există situații care ne-au scăpat vă rog sa mi le sesizați de urgență, pentru a le putea remedia, fie mie personal fie la dispeceratul Poliției Locale, telefon 0264/991”, solicită primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan..

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh