16
Ma, Apr
13 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Cu ocazia sărbătoririi a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii organizează un spectacol extraordinar, care va cuprinde lucrări de identitate națională a marilor compozitori români cum ar fi: spectacol unirea principatelorGeorge Enescu, Ciprian Porumbescu, Tiberiu Brediceanu și Filaret Barbu.
Spectacolul artistic extraordinar ”Români pentru România” susținut de artiști ai Operei Naționale Cluj Napoca își dorește promovarea tradițiilor românești, evidențierea importanței spiritualității și culturii în existența și unitatea neamului românesc, precum și reconectarea cu puterea morală a conştiinţei naţionale.
Alături de muzica clasică, se va regăsi atât dansul, pe celebrele acorduri ale ”Gramofonului” de Eugen Doga, dar și poezii românești care să creeze o ambianță sonoră și vizuală de excepție de soliști vocali și balerini acompaniați de cvartet de coarde și pian.
Evenimentul va avea loc în data de 24 ianuarie 2020, cu începere de la ora 18.00 și se va desfășura în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh