29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii continuă demersurile în vederea limitării răspândirii infecțiilor cu COVID19 în comunitate.cort triaj spital municipal

Astfel, începând din 18 martie 2020, accesul în Spital și în Policlinică va fi restricționat, datorită activității de triaj. Practic, intrările clasice atât în policlinică, cât și în spital, VOR FI ÎNCHISE.

În curtea Spitalului a fost amenajat un cort militar, cu două linii de triaj, una pentru Spital și una pentru Policlinică. Intrarea în zona de triaj va fi asigurată pe poarta de lângă Capela Spitalului, situată pe strada Andrei Mureșanu.

După triaj, pacienții care sunt programați la consult în policlinică vor putea intra pe rampa de acces din dreptul secției de radiologie, iar pacienții care se îndreaptă spre spital, o vor face prin curtea spitalului. Ieșirea din ambele clădiri va fi pe poarta clasică a spitalului.

De asemenea, pentru limitarea afluxului inutil de pacienți, TOȚI MEDICII DE FAMILIE care au cabinetele în Policlinică și-au schimbat programul – aceștia lucrând DOAR ÎN TURA DE DIMINEAȚA, până la ora 15:00.

„Aceste măsuri au rolul de a limita cât mai mult afluxul de pacienți cu potențial de infecție, în policlinică și spital. Sunt măsuri care se practică la toate unitățile medicale din România și vizează protejarea medicilor, a pacienților internați și a noastră, a tuturor.

Îi îndemn pe cetățenii orașului nostru să dea dovadă de spirit civic, să aibă răbdare la triaj, să nu forțeze liniile și să se adreseze medicilor DOAR DACĂ AU STRICTĂ NEVOIE de asistență medicală. Trăim vremuri dificile pentru întreaga umanitate, iar în această perioadă trebuie să dovedim, cu atât mai mult, că suntem oameni civilizați, care se supun regulilor și care au în vedere binele propriu și al celor din jur.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

 

Primăria Câmpia Turzii

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh